bitcoinBTC/USD
$ 61,991.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,412.89 0.29%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 562.70 1.28%
solanaSOL/USD
$ 142.24 0.58%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530854 0.54%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,412.17 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10923 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153755 1.76%

Onthulling van de routekaart voor het vlaggenschipspel ‘My Neighbor Alice’ van Chromia in 2024

Image

# Onthulling van de routekaart voor het vlaggenschipspel ‘My Neighbor Alice’ van Chromia in 2024

Vandaag wil ik een spannend nieuwtje delen over het blockchain-spel ‘My Neighbor Alice’ van Chromia. De ontwikkelaars hebben zojuist de roadmap voor 2024 bekendgemaakt en het belooft een aantal opwindende nieuwe functies te brengen.

De roadmap onthult de overgang naar de Beta-fase van het spel, waarbij de handel tussen spelers en uitgebreide mogelijkheden voor door gebruikers gegenereerde inhoud worden geïntroduceerd, terwijl er wordt toegewerkt naar volledige decentralisatie.

Voor degenen die het spel nog niet kennen, My Neighbor Alice is een gedecentraliseerd multiplayer spel dat spelers de mogelijkheid geeft om de virtuele wereld van de Lummelunda-archipel te verkennen, materialen te verzamelen en unieke NFT’s te maken. Het spel is gebouwd op Chromia, een blockchain-platform dat gebruikmaakt van een modulair framework om complexe, volledig on-chain dapps mogelijk te maken.

Het recente nieuws over de samenwerking tussen MNA, Chromia en het game-ready interoperabele assetplatform RSTLSS belooft spannende mogelijkheden voor door gebruikers gegenereerde inhoud in het spel.

Lees ook  Lancering van Spot Ether ETF's mogelijk tegen medio juni na goedkeuringsproces van de SEC.

Naast de onthulling van de roadmap zal het project het NFTVerse-evenement in Parijs mede-organiseren en een speciaal Twitter/X Spaces-evenement hosten om inzichten te bieden van Riccardo Sibani en game director Steve Haßenpflug. Beta Seizoen 1 staat gepland voor lancering in Q1, met verwachte voortdurende updates en nieuwe functies gedurende het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste updates over My Neighbor Alice? Volg dan de officiële kanalen: Discord, Telegram, Telegram aankondiging, Twitter en Linkedin.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en representeert slechts het persoonlijke perspectief van de blogger.*

Over Chromia
Chromia is een blockchain-platform dat gebruikmaakt van een modulair framework om gebruikers en ontwikkelaars van dApps-chains, aanpasbare tariefstructuren en verbeterde digitale activa te voorzien.

Over My Neighbor Alice
My Neighbor Alice is een multiplayer bouwspel dat is gebouwd op de blockchain van Chromia en een volledige on-chain game-ervaring biedt op een charmant virtueel eiland.

Contact
Fati Hakim
[email protected]

Scroll naar boven