bitcoinBTC/USD
$ 62,958.87 0.40%
ethereumETH/USD
$ 2,554.48 4.16%
tetherUSDT/USD
$ 0.999681 0.02%
bnbBNB/USD
$ 568.58 0.33%
solanaSOL/USD
$ 147.44 2.78%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999188 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.580099 1.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,555.14 4.30%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104995 1.00%
the-open-networkTON/USD
$ 5.57 3.17%

RHUNA lanceert innovatieve fintech-oplossingen om de evenementen- en entertainmentindustrie te revolutioneren

Image

**RHUNA lanceert innovatieve fintech-oplossingen om de evenementen- en entertainmentindustrie te revolutioneren**

RHUNA lanceert een visionair fintechplatform dat de evenementen- en entertainmentindustrie wil revolutioneren met behulp van innovatieve technologieën. Door Web 3.0 en blockchaintechnologieën te integreren, streeft RHUNA ernaar gebruikerservaringen te verbeteren, de veiligheid en transparantie te vergroten en een hechtere, meer betrokken gemeenschap over de hele wereld te bevorderen.

Het fintechplatform werkt samen met UNTOLD Universe, een van ‘s werelds top vijf organisatoren van muziekfestivals met meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Door deze samenwerking wil RHUNA de ervaring van festivalbezoekers verbeteren door gebruik te maken van innovatieve technologieën.

Een van de belangrijkste kenmerken van RHUNA is het gedecentraliseerde ticketsysteem, waar tickets worden uitgegeven als NFT’s (niet-vervangbare tokens) op de blockchain. Dit zorgt voor authenticiteit, eigendom en een veilige, transparante secundaire markt, wat veelvoorkomende problemen zoals fraude en doorverkoop elimineert en zo voor een eerlijkere en betrouwbaardere ticketervaring zorgt.

Lees ook  Blauwe luchten in het vooruitzicht voor Bitcoin, volgens handelaar die bodem van 2022 BTC heeft gevangen - Hier is zijn kijk.

De interface van RHUNA is toegankelijk voor deelnemers van alle technische achtergronden en zal debuteren op de negende editie van het UNTOLD Festival in Cluj-Napoca, Roemenië. RHUNA streeft ernaar de festivalervaring voor meer dan 400.000 bezoekers te verbeteren en introduceert weer een vleugje innovatie in de ‘wereldhoofdstad van de nacht en magie’.

*Disclaimer: Dit artikel is opgesteld vanuit bloggerperspectief en bevat geen financieel advies.*

**Over CryptoDATA**

CryptoDATA is een leider in technologische innovatie en ontwikkelt oplossingen die echte uitdagingen aanpakken en de grenzen van technologie verleggen voor sociale vooruitgang. Meer informatie is te vinden op hun website.

**Over UNTOLD Universe**

UNTOLD Universe staat bekend om het creëren van transformerende ervaringen via muziek en entertainment en nodigt bezoekers uit om betoverende rijken te verkennen.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan deze opwindende reis op RHUNA.io, waar technologie entertainment ontmoet om onvergetelijke ervaringen te creëren.

Scroll naar boven