bitcoinBTC/USD
$ 63,245.95 0.32%
ethereumETH/USD
$ 2,664.77 3.02%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 608.73 4.22%
solanaSOL/USD
$ 143.37 1.17%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.585845 1.07%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,665.57 3.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106571 0.18%
the-open-networkTON/USD
$ 5.66 1.12%

JPMorgan Chase verliest $100.000 aan geld en sieraden van klant, ontkent verantwoordelijkheid – dit is wat er met haar onschatbare bezittingen is gebeurd

Image

**JPMorgan Chase verliest $100.000 aan geld en sieraden van klant, ontkent verantwoordelijkheid – dit is wat er met haar onschatbare bezittingen is gebeurd**

Dit is wel een uiterst schokkende gebeurtenis… Een lerares uit Florida beweert dat JPMorgan Chase haar kostbare bezittingen uit haar kluisje heeft laten verdwijnen en vervolgens op televisie heeft laten veilen. Jenny Morsch vertelt dat ze naar haar kluisje bij Chase bank in Orlando ging, maar dat haar sleutel niet meer paste. Toen de bank het kluisje opende, ontdekte Morsch dat er voor 100.000 dollar aan contanten, gouden munten, sieraden en kostbare bezittingen weg waren.

Na herhaaldelijk aandringen bij Chase Bank en zelfs het aanspannen van een rechtszaak, kreeg Morsch geen enkele tegemoetkoming. Maar drie jaar later zag ze haar kostbaarheden op televisie bij een veiling van onbestelde goederen, georganiseerd door de staat Florida. Het bleek dat haar spullen te koop stonden. Na het contact opnemen met overheidsfunctionarissen, kon Morsch aantonen dat deze spullen uit haar kluisje bij Chase afkomstig waren. Naar verluidt had de bank haar kluisje per ongeluk als verlaten bestempeld en deze informatie niet onthuld tijdens de juridische procedure.

Lees ook  Bitcoin potentieel beperkt voor nu aangezien ETF aankondiging nadert, zegt crypto handelaar - Dit is zijn verwachting

Advocaat van Morsch, Andres Beregovich, zegt: “Het kost geen juridisch expert om te begrijpen dat Chase de waarheid heeft achtergehouden om hun eigen voordeel te behalen in de rechtszaal. Ze hebben Jenny Morsch bedrogen, haar juridische team bedrogen, en de rechtbank bedrogen.”

Het is ongelooflijk dat zo’n grote financiële instelling op zo’n discutabele manier handelt, zonder enige verantwoordelijkheid te nemen voor hun fouten. Deze zaak benadrukt de kwetsbaarheid van klanten en het gebrek aan gerechtigheid in dergelijke situaties.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit het perspectief van de auteur en biedt geen financieel advies.*

De post JPMorgan Chase verliest 100.000 dollar en sieraden van klant, ontkent verantwoordelijkheid – Dit is er gebeurd met haar onschatbare bezittingen verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven