bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Nieuwe Memecoin Hete Trend, Toncoin (TON) en Celestia (TIA) worstelen met momentum

Image

Hey crypto-liefhebbers!

Het is weer tijd voor een update over de huidige staat van de cryptomarkt. We hebben de laatste tijd veel ups en downs gezien, vooral met betrekking tot Toncoin en Celestia. Beide projecten hebben hun momentum verloren, wat heeft geleid tot prijsdalingen in de afgelopen 24 uur. Laten we eens kijken wat er aan de hand is.

鈿狅笍 Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en vormt geen financieel advies. De inhoud weerspiegelt het perspectief van de auteur.

– Toncoin Pioniert Nieuwe DeFi-Ontwikkelingen

Toncoin werkt aan het verbinden van DeFi en real-world toepassingen. De altcoin heeft recentelijk een nieuw snelheidsrecord voor transacties neergezet, met 104.715 transacties per seconde! Ondanks deze indrukwekkende ontwikkelingen is de prijs van Toncoin in de afgelopen maand met 5,55% gedaald, wat heeft geleid tot een daling in populariteit en dagelijks handelsvolume.

– Celestia Crasht Na Het Bereiken Van Een All-Time High

Celestia maakte op 10 februari wereldnieuws door een nieuw all-time high te bereiken, maar sindsdien heeft het project te maken gehad met een prijscrash. De prijs is met 12,62% gedaald, waardoor het dagelijkse handelsvolume is afgenomen. Ondanks deze uitdagingen blijven experts optimistisch over Celestia’s potentieel.

Lees ook  Swaap Labs lanceert Swaap Earn om de volgende golf van DeFi-opbrengstversterking te pionieren

– Investeerders Kiezen Deze Nieuwe Altcoin Boven Trending Cryptos

Terwijl verschillende altcoins hun momentum verliezen, lijken investeerders te diversifi毛ren met een populaire nieuwe meme coin, KangaMoon. Deze altcoin heeft snel de aandacht getrokken vanwege zijn hybride social-fi en P2E-model, en belooft verschillende inkomstmogelijkheden voor investeerders.

KangaMoon-gebruikers kunnen wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen voltooien om de native token van het project, KANG, te winnen. Bovendien krijgen investeerders die actief het project promoten tijdens de KangaMoon pre-sale extra KANG-beloningen. Het lijkt erop dat KangaMoon veelbelovend is en potentieel enorm rendement kan opleveren.

馃毃 Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en vormt geen financieel advies. De inhoud weerspiegelt het perspectief van de auteur.

Als je meer wilt weten over KangaMoon en de pre-sale, bekijk dan zeker de offici毛le website en sluit je aan bij hun Telegram Community voor de laatste updates en discussies.

Laten we samenkomen in de comments en praten over onze favoriete cryptoprojecten! 馃挰

Scroll naar boven