bitcoinBTC/USD
$ 61,987.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,417.12 0.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.05%
bnbBNB/USD
$ 562.51 0.25%
solanaSOL/USD
$ 143.14 0.86%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.53113 0.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,416.68 0.35%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10866 0.50%
tronTRX/USD
$ 0.153419 0.78%

R.AI.SE Top 2024: Bedrijf toegangspoort tot de toekomst van Generative AI

Image

Hey daar, techliefhebbers! Dit artikel gaat over een super cool evenement dat je niet wilt missen – de R.AI.SE Summit 2024. Het is een wereldwijde bijeenkomst van 1.500 experts en pioniers op het gebied van Generative AI, en het belooft echt een eye-opener te worden.

Op 8 april 2024 komt dit evenement tot leven in het mooie Westin Paris Vendôme, Parijs, Frankrijk. Het brengt niet alleen de bedrijfswereld samen, maar ook de mensen die kunstmatige intelligentie naar een hoger niveau tillen. Ze zullen hun inzichten delen over hoe Generative AI kan helpen bij het aanpakken van zakelijke en maatschappelijke uitdagingen.

Met meer dan 90 deskundige sprekers en 100 partners, belooft de R.AI.SE Summit een breed scala aan keynotes, panels en workshops te bieden over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van Generative AI. Het is dé plek waar bedrijfsleiders, ondernemers, ontwikkelaars en investeerders samenkomen om te discussiëren en te netwerken.

Maar wat kun je verwachten? Nou, medeoprichters & CEO’s van toonaangevende Gen AI-bedrijven zoals Mistral AI, Cohere, Sambanova Systems & Perplexity AI zullen hun nieuwste inzichten en ontwikkelingen delen. En dat is nog niet alles! Het is een kans voor bedrijven om te laten zien hoe ze technologieën, waaronder Generative AI, gebruiken om een meer duurzame toekomst te creëren.

Even voor de duidelijkheid, ik geef geen financieel advies. Maar ik kan je wel vertellen dat dit evenement een geweldige kans is om te leren en te netwerken.

De R.AI.SE Summit wordt georganiseerd door Chain of Events, het bedrijf achter de grootste Europese evenementen in Web3 en blockchain, Paris Blockchain Week. Het is een platform voor leiders en vernieuwers om samen te komen, inzichten te delen en de basis te leggen voor toekomstige ontwikkelingen in de wereld van AI.

De Summit richt zich op drie hoofdthema’s: Corporate innovation & transformation, Generative AI builders en Responsible AI activation. Daarnaast zijn er nog twee andere evenementen, de R.AI.SE Dev Arena en R.AI.SE Startup Agora, die unieke platforms bieden voor bouwers en investeerders in het AI-ecosysteem.

Lees ook  Sociapol: Revolutie in Gaming en Sociaal contact met Blockchain-aangestuurd VR-platform.

De Dev Arena is een AI-hackathon die wordt gesponsord door Mistral AI en ontwikkelaars samenbrengt om te werken aan de toekomst van Generative AI. De hackathon zal meer dan 150 deelnemers onder begeleiding van veldexperts samenbrengen en zal werken aan de open-source modellen en tech stack van Mistral AI.

De Startup Agora is een platform dat innovatieve startups een kans biedt om hun oplossingen te presenteren en te strijden om de waarde van hun project te bewijzen aan wereldwijde investeerders.

Laten we het eens hebben over spannende ontwikkelingen in tech, maar onthoud, ik geef geen financieel advies!

Disclaimer: Dit artikel is louter informatief en gebaseerd op ons eigen perspectief. Wij verstrekken geen financieel advies.**De R.AI.SE Summit: Waar De Toekomst Van AI Wordt Besproken**

Parijs staat op het punt om het epicentrum te worden van de discussie over kunstmatige intelligentie. Meer dan 1.500 industrieleiders, durfkapitalisten en investeerders komen samen op de R.AI.SE Summit om hun ideeën en technologieën te presenteren aan een wereldwijd publiek.

Waarom Parijs? Omdat Frankrijk een leidende positie inneemt op het gebied van AI-innovatie. President Macron heeft strategische aandacht besteed aan de ontwikkeling van AI en heeft onlangs een ambitieus initiatief van €1.5 miljard onthuld om Franse investeringen in strategische industrieën te versnellen en het land tot een wereldleider op het gebied van AI te maken.

De Summit belooft een volledige dag met een levendige agenda, workshops, tentoonstellingen en netwerkevenementen, met als doel enkele van de meest briljante geesten in de kunstmatige intelligentie-industrie persoonlijk bijeen te brengen in Parijs, Frankrijk.

Is dit iets waar jij bij zou willen zijn?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hadrian de Cournon via [email protected]

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies. Alle meningen zijn vanuit eigen perspectief.*

Scroll naar boven