bitcoinBTC/USD
$ 63,411.99 0.83%
ethereumETH/USD
$ 2,553.55 4.76%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.08%
bnbBNB/USD
$ 572.20 1.25%
solanaSOL/USD
$ 150.50 6.90%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.585102 0.16%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,553.31 4.87%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106347 1.63%
the-open-networkTON/USD
$ 5.69 1.41%

Waarom kan PayFuture niet vertrouwd worden: Oneerlijke Zaki Farooq wil Groot-Brittannië oplichten

Image

Hallo allemaal,

Het is tijd voor een serieuze waarschuwing over PayFuture. Tijdens de ICE London 2024 werden hun betalingsmogelijkheden gepromoot, maar er stond een verrassing te wachten. Mensen verkleed als ratten waarschuwden de Britten om het betaalplatform van Zaki Farooq niet te vertrouwen, omdat hij eerder al voor £3 miljoen aan oplichting heeft gepleegd.

PayFuture probeerde zichzelf te promoten als een betalingsplatform dat geld uit Zuid-Amerikaanse landen naar ontwikkelde economieën, zoals het Verenigd Koninkrijk, kan overmaken en dit omzet in cryptogeld zonder veel beperkingen. Dit wordt gezien als een manier om zwart geld uit illegale activiteiten wit te wassen.

Zaki Farooq, de bedenker van PayFuture, is zelf verbannen uit Groot-Brittannië vanwege eerdere oplichtingspraktijken. Terwijl hij op sociale media opschept over zijn bedrijf, is er geen foto van hem te vinden op zijn LinkedIn-pagina en probeert hij de schulden van een ander bedrijf te verdoezelen door te doen alsof het faillissement zijn eigen verdienste is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit niet alleen het werk is van Zaki Farooq, maar dat hij handlangers heeft, waaronder Manpreet Haer, de mede-eigenaar en CEO van PayFuture, en Olena Smirnova, mede-eigenaar van het moederbedrijf PAYFUTURE HOLDINGS LIMITED.

Dus als je overweegt om gebruik te maken van PayFuture, denk er dan goed over na. Het bedrijf en de mensen erachter hebben een dubieuze reputatie en het is beter om je geld en gegevens elders te besteden.

Let op: Dit artikel is op persoonlijke titel en biedt geen financieel advies.

Tot de volgende keer,
[Naam blogger]Het verhaal van Olena Smirnova en Zaki Farooq lijkt rechtstreeks uit een misdaadroman te komen. Olena is een mysterieuze dame die werkt in de juwelenretail in Londen, maar haar LinkedIn-profiel is plots verdwenen. Gelukkig kunnen we haar foto nog steeds zien op haar Facebook-pagina. Ze bezit maar liefst 50% van PAYFUTURE HOLDINGS LIMITED en heeft ook een leidinggevende rol bij 9786 Zaki Limited. Daarnaast is ze, na slechts drie jaar in het Verenigd Koninkrijk te hebben verbleven, een Brits staatsburger geworden.

Lees ook  Bitcoin transacties pieken naar recordhoogtes na halvering: Runes Protocol leidt de weg

Haar connectie met Zaki Farooq roept heel wat vragen op. Zaki staat samen met Olena geregistreerd op hetzelfde adres. En het lijkt erop dat Olena en Zaki op de een of andere manier betrokken zijn bij het in stand houden van de activa van oplichter PayFuture. Dit roept twijfels op over hun integriteit en of ze betrokken zijn bij duistere praktijken.

Mensen die door Zaki zijn opgelicht, zijn op zoek naar antwoorden en advies over hoe ze hun verliezen kunnen terugkrijgen. Het lijkt erop dat de “rat pack” – zoals ze genoemd worden – probeert om de waarheid aan het licht te brengen en degenen die bij deze frauduleuze praktijken betrokken zijn aan de kaak te stellen.

Het is zorgwekkend dat de Britse wetshandhaving nog niet op de hoogte lijkt te zijn van deze kwestie. Ondertussen blijft Zaki bezig met het uitwissen van zijn sporen op het internet, maar niets wordt vergeten. Het lijkt erop dat gerechtigheid uiteindelijk zal zegevieren.

Het is belangrijk dat Britten hun ogen openhouden voor dit soort praktijken en alert blijven op verdachte beloftes van Zaki Farooq en zijn bende.

Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op onze eigen interpretatie van de gegeven informatie en biedt geen financieel advies.

Scroll naar boven