bitcoinBTC/USD
$ 62,958.87 0.40%
ethereumETH/USD
$ 2,554.48 4.16%
tetherUSDT/USD
$ 0.999681 0.02%
bnbBNB/USD
$ 568.58 0.33%
solanaSOL/USD
$ 147.44 2.78%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999188 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.580099 1.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,555.14 4.30%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104995 1.00%
the-open-networkTON/USD
$ 5.57 3.17%

ICB Netwerk Update Markeert een mijlpaal in de geschiedenis van blockchain

Image

## ICB Netwerk Update Markeert een mijlpaal in de geschiedenis van blockchain

Het blockchain-landschap blijft evolueren en nieuwe, innovatieve platforms komen naar voren. Een van die platforms is het Ideal Cooperation Blockchain (ICB) Network, dat recentelijk in de schijnwerpers is gekomen vanwege de samenwerking met SertiK. Deze samenwerking is gericht op betrouwbaarheid en transactie-integriteit, waardoor het ICB Network een lage-kostennetwerk is dat gebruikmaakt van de Proof of Stake (PoS) consensusmethode. Dit zal de veiligheid verbeteren en gebruikers een unieke ervaring bieden, en een nieuwe standaard zetten voor blockchainnetwerken.

Belangrijk is ook dat het ICB Network strategische relaties heeft gevormd met toonaangevende spelers zoals Binance Smart Chain, Ethereum, Polygon en Avalanche. Deze partnerschappen zullen het blockchain-ecosysteem robuuster en verbonden maken, waardoor verschillende blockchainnetwerken zonder problemen kunnen samenwerken.

De impact van EVM-standaarden en het ICB Network op de blockchain-infrastructuur

De adoptie van EVM-standaarden maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om snel applicaties te bedenken en te implementeren op de ICB-blockchain-infrastructuur. Door gebruik te maken van krachtige ontwikkelingstools van Ethereum en EVM-compatibele netwerken, kunnen ontwikkelaars optimaal gebruikmaken van middelen, transactiekosten verlagen en het netwerk versnellen. Dit bevordert de groei van het ecosysteem en moedigt nieuwe ideeën aan, en biedt meer kansen voor ontwikkelaars en gebruikers.

Lees ook  Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ) zal met meer dan 19.000% exploderen vóór beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven

Het ICB Network maakt ook gebruik van liquiditeitspools, met belangrijke cryptocurrency’s zoals ICB Coin en stablecoins, om gebruikers meer opties te bieden, degenen die staken te belonen en het gemakkelijker te maken om cryptocurrencies te ruilen. Bovendien verbindt het netwerk verschillende netwerken en maakt het gemakkelijker voor mensen om te handelen, waardoor transacties soepel kunnen verlopen tussen ecosystemen.

Opkomst tot prominentie

In het tweede kwartaal is het ICB Network een belangrijke speler geworden in gedecentraliseerde uitwisselingstransacties door de handelsbeveiliging te verbeteren en de gevoeligheid voor marktmanipulatie te verminderen.

Het netwerk integreert stakingsmethoden en native derivaten, revolutioneert NFT-handel voor meer openheid en efficiëntie, en ondersteunt blockchain-gaming met GameFi, waardoor spelers een meeslepende entertainmentervaring en lucratieve verdienmogelijkheden krijgen.

Het ICB Network leidt bovendien de Native Metaverse-inspanningen met strategische partnerschappen met universiteiten om cutting-edge projecten te ontwikkelen die manieren onderzoeken om cryptocurrency te verdienen in het metaverse.

Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en representeert onze eigen perspectieven. Wij geven geen financieel advies.

Reageer nu

Scroll naar boven