bitcoinBTC/USD
$ 61,936.59 0.05%
ethereumETH/USD
$ 2,417.72 0.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 563.39 1.34%
solanaSOL/USD
$ 142.95 0.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530669 0.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.06 0.48%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109074 0.79%
tronTRX/USD
$ 0.153463 1.16%

Taki Games and Game7 Maken Web 3.0 Loyaliteit Toegankelijk voor Mainstream Gamers

Image

6 februari, 2024 – Singapore, Singapore

Een spannend nieuw hoofdstuk begint voor gaming met de lancering van Game7 Food Fighter, een mobiele game ontwikkeld door Taki Games in samenwerking met het door spelers beheerde Game7-natie. Dit spel combineert meeslepende gameplay met een nieuw tokenomisch ontwerp, waardoor op blockchain gebaseerde loyaliteit voor mainstream gamers toegankelijk wordt.

Taki Games heeft een nieuwe strategie gelanceerd genaamd ‘Takinomics’ om ervoor te zorgen dat beloningen voor spelers niet uit de hand lopen. Dit zorgt voor een stabiele in-game economie door middel van een aankoop- en verbrandingsmechanisme.

Game7 is een gemeenschap die is opgericht om de adoptie van Web 3.0-gaming te versnellen. Ze geloven dat gaming de toekomst van de mensheid kan verbeteren door creatieve en financiële kansen te bieden voor miljarden mensen. Door subsidies, investeringen en neutraal onderzoek te bieden, streven ze ernaar deze visie te realiseren.

Het partnerschap tussen Taki Games en Game7 is gebaseerd op de gedeelde visie om gamers en ontwikkelaars dichter bij elkaar te brengen. Weiwei Geng, CEO van Taki Games, benadrukte het belang van deze samenwerking en hoe het de visie van Web 3.0 kan verwezenlijken.

Met behulp van het inkomstengenererende Takinomics-model zal Taki Games de terugkoop van TAKI-tokens financieren om beloningen terug te leiden naar spelers, waardoor alle belanghebbenden kunnen profiteren. Dit geeft spelers ware eigendom in het netwerk en een stem in de voortdurende ontwikkeling van de game-economie.

Game7 Food Fighter wil een casestudy bieden voor hoe Web 3.0-principes de relatie van spelers met games kunnen verbeteren. Het spel zal de verwachtingen overtreffen en fungeren als een model voor ontwikkelaars die streven naar het creëren van Web 3.0-economische kansen voor miljarden spelers.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is een persoonlijke interpretatie en bevat geen financieel advies.Titel: Taki Games en Game7 maken Web 3.0 Loyalty toegankelijk voor mainstream gamers

Lees ook  San Francisco-gebaseerde Crypto Exchange Kraken Overweegt $100,000,000+ Pre-IPO Financieringsronde: Rapport.

Heb je ooit gedroomd van het verdienen van echte waarde tijdens het spelen van je favoriete games? Nou, die droom kan werkelijkheid worden met de opkomst van Taki Games en Game7. Deze bedrijven zijn pioniers in sociaal, mobiel en free-to-play gaming en werken aan het revolutioneren van de manier waarop spelers beloond worden.

Taki Games streeft ernaar om spelers meer te laten halen uit de games die ze liefhebben. Ze bieden de mogelijkheid om TAKI-beloningen te verdienen en een belang te verdienen in het TAKI-netwerk. Dit betekent dat gamers nu daadwerkelijk echte waarde kunnen verdienen door simpelweg te spelen.

Aan de andere kant hebben we Game7, een Web 3.0 gaming DAO die is opgericht om de adoptie van op blockchain gebaseerde game-economieën te versnellen. De missie van Game7 is om de toekomst van GameFi-zakelijke modellen duurzaam te maken door ervoor te zorgen dat de belangen van spelers en ontwikkelaars op één lijn liggen.

Als gaming enthusiast ben ik enthousiast over de mogelijkheden die deze bedrijven bieden. Als je meer wilt weten, kun je een kijkje nemen op hun websites.

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord en moet worden beschouwd als promotioneel materiaal. De meningen en verklaringen die hierin worden uitgedrukt, zijn die van de auteur en weerspiegelen niet de meningen van The Daily Hodl. The Daily Hodl is geen dochteronderneming van of eigendom van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op ons platform. Beleggers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies die risico’s met zich meebrengen. Let op dat uw investeringen voor uw eigen risico zijn, en eventuele verliezen die u kunt lijden, zijn uw verantwoordelijkheid.

Reageer nu

Scroll naar boven