bitcoinBTC/USD
$ 61,689.53 1.83%
ethereumETH/USD
$ 2,427.74 2.02%
tetherUSDT/USD
$ 0.998389 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.69 0.73%
solanaSOL/USD
$ 143.76 4.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.998949 0.13%
xrpXRP/USD
$ 0.536226 0.49%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,426.06 2.09%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108767 3.60%
tronTRX/USD
$ 0.160556 0.53%

Lista DAO onthult Cosmic Adventure Challenge en rebranding in strategische inspanning

Image

Een opwindend nieuws in de wereld van Decentralized Finance (DeFi)! Lista DAO, een belangrijke speler binnen de cryptowereld, kondigt haar Cosmic Adventure Challenge (CAC) en de introductie van lisBNB aan.

De Cosmic Adventure Challenge (CAC) belooft een meeslepende en lonende ervaring, waar deelnemers stardust kunnen verdienen en kans maken op een aandeel van de langverwachte LISTA airdrop. Tegelijkertijd introduceert Lista DAO lisBNB, een getokeniseerde versie van gestaked BNB, bedoeld om DeFi-strategieën binnen het Lista DAO-ecosysteem te revolutioneren.

Cosmic Adventure Challenge (CAC) Overzicht

De CAC, een puntensysteemcampagne, begint op 5 februari 2024 en doet mee aan de recente trend van gamified DeFi-engagement. Uitdagers kunnen queesten aangaan over de BNB Smart Chain, taken zoals het leveren van Total Value Locked (TVL) op Lista, het lenen van lisUSD op Lista, en het deelnemen aan liquiditeitsvoorziening en handelsvolume generatie. Seizoen 1 loopt van 5 februari tot 29 februari, met een airdrop-toewijzing van 2% van de LISTA-token voor CAC-deelnemers.

Deelname aan zowel Seizoen 1 als Seizoen 2 biedt deelnemers loyaliteitsbeloningen in de vorm van bonus stardust. Stardust, verdiend door queesten te voltooien, draagt bij aan ranglijsten en percentielen, die de airdrop-toewijzing van LISTA voor elke uitdager bepalen.

Lees ook  Blackberry onthult cyberaanval gericht op Mexicaanse cryptocurrency beurzen

Strategische Beslissingen

Gelijktijdig met de lancering van CAC kondigt Lista DAO uitstel aan van haar Ethereum Mainnet-lancering. Deze strategische beslissing geeft voorrang aan de succesvolle uitrol van de CAC-campagne en zorgvuldige rebranding die gepland staat voor 5 februari.

Introductie van lisBNB

Lista DAO introduceert lisBNB, een stabiele munt losjes gekoppeld aan BNB, die stabiliteit biedt binnen het ecosysteem. Hoewel het niet opbrengstgevend is, verbetert lisBNB de kapitaalefficiëntie van de DeFi-strategieën van Lista DAO.

Quotes

Lista DAO’s marketingteam benadrukte: “De Cosmic Adventure Challenge markeert een cruciaal moment voor Lista DAO, in lijn met onze toewijding aan innovatie en op de gebruiker gerichte DeFi-oplossingen. We nodigen de cryptogemeenschap uit om met ons mee te gaan op deze spannende reis.”

Voor meer updates en aankondigingen kunnen gebruikers Lista DAO volgen op Twitter en Telegram.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit ons persoonlijk perspectief en geeft geen financieel advies. Altijd uw eigen onderzoek doen voordat u investeringsbeslissingen neemt.

Let’s stay updated! Volg ons op Twitter en Telegram.

Reageer nu

Scroll naar boven