bitcoinBTC/USD
$ 61,991.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,412.89 0.29%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 562.70 1.28%
solanaSOL/USD
$ 142.24 0.58%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530854 0.54%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,412.17 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10923 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153755 1.76%

Helden van Mavia overtreffen één miljoen downloads, domineren wereldwijde appwinkelranglijsten vóór tokenlancering

Image

# Heroes of Mavia bereikt één miljoen downloads en domineert appwinkelranglijsten vóór tokenlancering

Het langverwachte mobiele strategiegame, Heroes of Mavia, heeft de grens van één miljoen downloads op Android en iOS doorbroken en heeft wereldwijd hoge noteringen in appwinkelranglijsten behaald.

Het spel, dat zowel Web 3.0- als Web 2.0-gamers aanspreekt, combineert boeiende strategische gameplay met innovatieve Web 3.0-technologie. Dit blijkt uit zijn indrukwekkende prestaties op verschillende markten, waaronder het behalen van de eerste plaats in de categorie gratis games op Android in China en het leiden op Google Play in Nigeria en op iOS in Polen.

Naast zijn wereldwijde aantrekkingskracht heeft Heroes of Mavia ook een indrukwekkende 234.000 dagelijkse actieve gebruikers aangetrokken, waarmee het de basis heeft gelegd voor het aankomende TGE (token generation event) voor de MAVIA-token op 6 februari 2024.

De lancering van de MAVIA-token op prominente beurzen zoals Bybit, KuCoin, HTX, Gate.io en MEXC zal het spel verder integreren met Web 3.0-technologie en nieuwe mogelijkheden voor spelerbetrokkenheid en betrokkenheid openen.

Heroes of Mavia wordt ondersteund door prominente investeerders en toont het potentieel van het combineren van traditionele game-mechanica met Web 3.0-innovatie. Het spel nodigt gamers en technologieliefhebbers van over de hele wereld uit om deel te nemen aan deze opwindende reis.

Lees ook  Streamr Network 1.0 Mainnet wordt gelanceerd en vervult de visie van gedecentraliseerde gegevensuitzending zoals beschreven in de roadmap van 2017.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en vertegenwoordigt alleen het perspectief van de auteur.*

Volg ons op Twitter, Facebook en Telegram voor meer informatie.

Bekijk de nieuwste brancheaankondigingen op [link naar de website].

*Dit bericht wordt gesponsord en moet worden beschouwd als promotioneel materiaal. Meningen en verklaringen die hierin worden geuit, zijn die van de auteur en weerspiegelen niet de meningen van The Daily Hodl. The Daily Hodl is geen dochteronderneming van of in handen van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op ons platform. Beleggers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies met een hoog risico. Wees ervan bewust dat uw investeringen voor uw eigen risico zijn, en eventuele verliezen die u lijdt, zijn uw verantwoordelijkheid.*

*We give no financial advice, this is from our perspective.*

Reageer nu

Scroll naar boven