bitcoinBTC/USD
$ 69,116.52 1.10%
ethereumETH/USD
$ 2,752.40 3.78%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.05%
bnbBNB/USD
$ 606.01 1.35%
solanaSOL/USD
$ 167.49 5.17%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.547115 0.56%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,751.55 3.80%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.142849 1.99%
the-open-networkTON/USD
$ 5.35 1.60%

Taraxa lanceert een subsidieprogramma van $10 miljoen voor haar BlockDAG-ecosysteem

Image

**Taraxa lanceert een subsidieprogramma van $10 miljoen voor haar BlockDAG-ecosysteem**

Hey allemaal, ik wil het graag met jullie hebben over het geweldige nieuws dat de Taraxa Protocol Foundation een subsidieprogramma van maar liefst $10 miljoen gelanceerd heeft. Dit programma is bedoeld om de groei van het unieke EVM-compatibele BlockDAG-laag-ecosysteem van Taraxa te stimuleren, nadat het met succes is goedgekeurd door middel van governance on-chain.

Dit geweldige subsidieprogramma staat open voor individuen, teams en organisaties van alle soorten en maten. De middelen zullen specifiek worden toegekend voor technische ontwikkeling met de nadruk op het stimuleren van gebruik en groei binnen het Taraxa-ecosysteem, en worden uitgekeerd volgens meetbare mijlpalen.

Er zijn een paar redenen waarom het echt de moeite waard is om jouw project op Taraxa te bouwen. Allereerst is het een unieke kans om op BlockDAG te bouwen, wat wordt gezien als de volgende evolutionaire stap van blockchain. Ook biedt Taraxa echte EVM-compatibiliteit, wat betekent dat elke DApp die op Ethereum werkt, ook gewoon op Taraxa werkt. Daarnaast is het snel en goedkoop, met een piekdoorvoer van 5.000 TPS (transacties per seconde) en subseconde bloktijden. Ook biedt Taraxa ware finaliteit, wat betekent dat transacties nooit worden teruggedraaid.

Lees ook  Meerderheid van kiezers in cruciale staten voelt dat financieel systeem 'elite bevoordeelt boven gewone mensen': DCG-enquête

Klinkt dit allemaal als iets waar jij interesse in zou hebben? Dan is het goed om te weten dat ontwikkelaars zich vandaag nog kunnen aanmelden voor het subsidieprogramma van Taraxa en hun ideeën kunnen voorstellen over hoe ze creatief decentralisatie kunnen benutten om problemen op te lossen.

Klinkt dit als een geweldige kans, dan raad ik je zeker aan om meer informatie te zoeken en te kijken of dit iets voor jou is.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies, maar is puur bedoeld vanuit ons eigen perspectief.*

Reageer nu

Scroll naar boven