bitcoinBTC/USD
$ 61,991.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,412.89 0.29%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 562.70 1.28%
solanaSOL/USD
$ 142.24 0.58%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530854 0.54%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,412.17 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10923 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153755 1.76%

Bitfinex Securities begint met operaties in El Salvador – Hier zijn de details

Image

Hallo allemaal! Vandaag wil ik het hebben over de opwinding rond de lancering van Bitfinex Securities in El Salvador. Op 31 januari 2024 werd Bitfinex Securities officieel de eerste geregistreerde en gelicentieerde dienstverlener voor digitale activa die in El Salvador wordt gelanceerd en accepteert nu klanttoepassingen.

El Salvador keurde vorig jaar de wet op digitale activa goed, waardoor Bitfinex Securities een vergunning kon aanvragen en goedkeuring kon krijgen voor de eerste vergunning voor digitale activa onder dit regelgevingskader.

De voorzitter van de Nationale Commissie voor Digitale Activiteiten (NCDA), Juan Carlos Reyes, benadrukte de positieve ervaring met het bedrijf en prees het voor zijn ‘hoge regelgevingsnormen’ en ‘wereldwijde’ kennis van naleving.

Bitfinex Securities zelf benadrukte de “substantiële sprong voor financiële innovatie in Latijns-Amerika” die de ontwikkeling van de industrie van getokeniseerde effecten in El Salvador suggereert. Het bedrijf kondigde ook aan dat het een pijplijn van mogelijke uitgiftes heeft opgezet die het verwacht op de markt te brengen gedurende het jaar.

Lees ook  Maak plaats Bitcoin, walvissen geven nu de voorkeur aan Ethereum – Dit is waarom

Het bedrijf is verheugd over de lancering en ziet deze stap als een belangrijke ontwikkeling voor financiële innovatie in de regio. Ze benadrukten ook dat de goedkeuring van Bitcoin ETF’s in de VS de vraag naar andere gereguleerde diensten voor digitale activa aanzienlijk zal doen toenemen.

Hoofd Operations van Bitfinex Securities, Jesse Knutson, toonde ook optimisme over de “recente toename van institutionele beleggersbelangstelling in op Bitcoin gerichte financiële producten.”

_Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en representeert geen financieel advies. Alle genoemde informatie is gebaseerd op eigen perspectief._

Reageer nu

Scroll naar boven