bitcoinBTC/USD
$ 62,904.85 6.24%
ethereumETH/USD
$ 2,446.32 4.21%
tetherUSDT/USD
$ 0.999992 0.03%
bnbBNB/USD
$ 573.85 3.29%
solanaSOL/USD
$ 145.80 6.59%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.539189 2.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,444.94 4.17%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110707 6.27%
tronTRX/USD
$ 0.161159 1.38%

Oprichter van XSOLLA, Shurick Agapitov, brengt nieuw boek uit: “Eens Upon Tomorrow, Een Visionaire kijk op de Metaverse en de impact op wereldwijde creativiteit”

Image

# Oprichter van XSOLLA, Shurick Agapitov, brengt nieuw boek uit: “Eens Upon Tomorrow, Een Visionaire kijk op de Metaverse en de impact op wereldwijde creativiteit”

Hey creatievelingen! Ik heb geweldig nieuws voor jullie – Shurick Agapitov, de oprichter van Xsolla, heeft een splinternieuw boek uitgebracht! Dit boek, genaamd “Once Upon Tomorrow,” geeft een super inspirerende kijk op de Metaverse, die helemaal anders is dan wat we normaal gesproken horen. Het boek is een reis door de mogelijkheden en potentie van de Metaverse, en biedt een uniek perspectief dat afwijkt van de standaard verhalen die we vaak horen van tech-CEO’s.

In “Once Upon Tomorrow” presenteert Shurick een visie van de Metaverse als een plek van creativiteit, innovatie en empowerment. Het draait niet om controle, maar om het loslaten van ons collectieve creatieve en ondernemende spirit. Het boek bekijkt hoe de Metaverse merken kan verenigen, geweldige ervaringen kan creëren voor consumenten en culturen wereldwijd kan verrijken. Daarnaast benadrukt Agapitov ook de impact van de Metaverse op onderwijs, met kansen voor mensen van alle leeftijden over de hele wereld.

Lees ook  Nieuwe Solana Memecoin Trump houdt van Elon (TRUMPELO) zal stijgen met meer dan 15.000% vóór de beursnotering, terwijl Shiba Inu en Bonk dalen

Maar “Once Upon Tomorrow” gaat niet alleen over de Metaverse; het is een gids naar een toekomst waar technologie de mensheid dient in al haar diversiteit. Agapitov stelt zich een toekomst voor waar elke consumentgerichte industrie wordt getransformeerd, van mode tot gezondheidszorg en entertainment. Het boek verkent zelfs de mogelijke impact van de Metaverse op allerlei sectoren, waaronder bedrijven, onderwijs, stadsplanning en non-profit.

Agapitov deelt ook zijn inzichten in de evolutie van technologie, van Instagram tot de toekomst van meeslepende toepassingen. Hij bespreekt de rollen van verschillende technologiestakeholders en nodigt zijn lezers uit om de grenzeloze potentie van de Metaverse te heroverwegen.

Voor meer informatie over het boek en om het te kopen, ga naar: onceupontomorrow.com

*Disclaimer: Dit artikel reflecteert onze persoonlijke mening en geeft geen financieel advies.*

Liefs,
[Je naam]

*Disclaimer: De bovenstaande tekst is slechts een persoonlijke mening en geeft geen financieel advies.*

Reageer nu

Scroll naar boven