bitcoinBTC/USD
$ 62,124.64 0.20%
ethereumETH/USD
$ 2,428.49 0.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 562.80 0.12%
solanaSOL/USD
$ 144.13 0.34%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530968 0.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,427.66 0.34%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10938 0.01%
tronTRX/USD
$ 0.154281 0.03%

QRDO Foundation en EQ LAB kondigen strategisch partnerschap aan voor lancering van het Warden Protocol

Image

Groot nieuws in de wereld van blockchain en cryptocurrencies! De QRDO Foundation heeft zojuist aangekondigd dat ze een strategisch partnerschap zijn aangegaan met EQ LAB om het Warden Protocol te lanceren. Het Warden Protocol is een intentie-gebaseerd interoperabiliteitsprotocol gebouwd op Cosmos en gebaseerd op het Fusionchain-primitief. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van blockchain-technologie.

Het Warden Protocol is een modulair intentiegerichte blockchain gebouwd op de Cosmos-SDK. Dit betekent dat gebruikers Spaces en Wallets op verschillende blockchains kunnen creëren en hun activiteiten kunnen reguleren door middel van on-chain intenties. Ook complexe multi-leg transacties kunnen worden opgebouwd en cross-chain activiteiten worden beschermd via complexe intenties, allemaal afgedwongen on-chain door het Warden Protocol.

De samenwerking met het EQ LAB-team is een grote stap voor de QRDO Foundation. Het stelt hen in staat om hun ambitieuze visie te realiseren en zorgt ervoor dat houders van QRDO-tokens de realisatie zien van een echt gedecentraliseerd en open, intentiegericht interoperabiliteits- en sleutelbeheerprotocol.

Lees ook  MUSKSAV Memecoin redt zichzelf en gaat exploderen met meer dan 19.000% voor exchange listings, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven.

Diverse populaire applicaties hebben toegezegd om op Warden te implementeren, waaronder EQ.finance, WARDD, Marginly en SpaceWard. Dit belooft veel goeds voor de toekomst van het protocol.

Binnenkort zal het Warden Protocol het kernbijdragersteam vormen en een uitgebreid team van ontwikkelaars naar het project brengen. Ook komt er een lancering van de WARD-token via een eerlijk lanceringsmechanisme, zonder enige pre-mine of investeringsallocaties.

Benieuwd hoe het Warden Protocol in de praktijk zal werken? Binnenkort gaat de Alfama-testnet live, met details over een incentivized testnet die binnenkort worden gepubliceerd.

We kunnen niet wachten om te zien hoe dit nieuwe protocol de wereld van blockchain zal transformeren!

*Let op: Dit artikel is louter informatief en vertegenwoordigt slechts het persoonlijke perspectief van de auteur. Wij geven geen financieel advies.*

Reageer nu

Scroll naar boven