bitcoinBTC/USD
$ 61,864.58 0.74%
ethereumETH/USD
$ 2,403.77 0.94%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 561.28 0.95%
solanaSOL/USD
$ 141.78 1.27%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.529598 0.93%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,403.26 0.93%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108484 1.09%
tronTRX/USD
$ 0.153673 1.94%

Immutable zkEVM brengt web 3 game-ontwikkeling naar QuickNode blockchain

Image

Het afgelopen maandag heeft QuickNode, een zeer schaalbaar blockchain platform, Immutable zkEVM verwelkomd. Dit is een Layer 2 blockchain die speciaal is ontworpen voor gaming. Immutable zkEVM streeft ernaar gaming ontwikkelaars op QuickNode naadloze bouwgereedschappen te bieden. Hierbij wordt de compatibiliteit van de Ethereum Virtual Machine (EVM) gecombineerd met hoge schaalbaarheid en Ethereum-grade beveiliging voor web3-games.

Met de lancering van Immutable zkEVM op QuickNode krijgen gaming ontwikkelaars toegang tot een high-performance, schaalbare blockchain, wat zorgt voor een betere game-ervaring voor ontwikkelaars en spelers. QuickNode zal gaming ontwikkelaars een robuustere en veiligere platform bieden om Web 3 games te bouwen. Het doel is om blockchaingaming te revolutionaliseren, door naadloze ontwikkeling van Web 3 games naar een breed publiek te brengen.

Dmitry Shklovsky, CEO van QuickNode, verwelkomde Immutable zkEVM op zijn platform en noemde de stap een “belangrijke mijlpaal in de vooruitgang van blockchain technologie in de gaming sector”. Naast EVM-compatibiliteit en schaalbaarheid, zal de overstap naar QuickNode gaming ontwikkelaars en DApps ook Ethereum-grade beveiliging bieden, in een technologie die uniek is in zijn soort.

“Dat is een grote sprong voorwaarts in onze voortdurende inspanning om toegang te democratiseren tot hoogwaardige blockchain infrastructuur, en we kunnen niet wachten om te zien welke ongelooflijke gaming ervaringen onze community zal creëren met deze krachtige nieuwe tool,” zei Dmitry bij de lancering van Immutable zkEVM op QuickNode.

Immutable zkEVM is een blockchain gebouwd voor Web 3 gaming ontwikkeling, waarbij geoptimaliseerde beveiliging, schaalbaarheid en snelheid worden gecombineerd om ontwikkelaars te helpen gebruikersgerichte gamingervaringen te bouwen. Deze technologie heeft als doel om specifieke Web 3 gaming ontwikkelingsgereedschappen te bieden, met de nadruk op het empoweren van gamestudio’s met cruciale resources zoals liquiditeit, community en krachtige netwerkeffecten.

Lees ook  Koper of Oliekoning Pepe (OILPEPE) Solana Memecoin Maakt Enorme Winst van 6.500% Maar Wacht Op Nog eens 20.000% Rally.

De lancering van Immutable zkEVM op QuickNode opent het platform voor een breed scala aan mogelijke EVM-capaciteiten en de beveiliging van Ethereum. Het stelt gaming ontwikkelaars in staat om Web 3 games te bouwen voor een wereldwijd publiek en tegelijkertijd transactiekosten te verlagen. Daarnaast bouwt QuickNode aan een oplossing om gasvergoedingen voor spelers te verwijderen, wat zorgt voor een naadloze en betaalbare game-ervaring voor alle spelers.

Volgens een teamvertegenwoordiger van Immutable zkEVM is de beslissing om hun platform op QuickNode te bouwen te wijten aan de naadloze ontwikkelaarstools die de blockchain biedt. Het platform stelt ontwikkelaars in staat zich uitsluitend te richten op het bouwen van hun DApps in plaats van zich te concentreren op andere op blockchain gerelateerde ontwikkelingen zoals het draaien van nodes. Dit bespaart Web 3 game ontwikkelaars tijd en middelen en maakt een snellere implementatie van games mogelijk, en minimaliseert obstakels bij het creëren van blockchain games.

Tot slot biedt Immutable zkEVM ontwikkelaars de mogelijkheid om toekomstgerichte games te bouwen, nieuwe inkomstenstromen te ontgrendelen en hun community’s te beschermen. Het platform biedt een testnet ontwikkelingsgebied, waardoor ontwikkelaars kunnen innoveren en hun projecten zacht kunnen lanceren voordat een volledige mainnet lancering plaatsvindt.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen en niet bedoeld als financieel advies.*

Reageer nu

Scroll naar boven