bitcoinBTC/USD
$ 68,358.32 0.13%
ethereumETH/USD
$ 2,710.52 2.28%
tetherUSDT/USD
$ 0.999596 0.05%
bnbBNB/USD
$ 606.59 1.57%
solanaSOL/USD
$ 166.94 4.97%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999911 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.556889 3.15%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,709.74 2.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.145795 1.87%
tronTRX/USD
$ 0.157535 0.73%

Banxa-integratie brengt naadloze, goedkope fiat-opritten naar Sui, afritten binnenkort beschikbaar

Image

# Banxa-integratie brengt naadloze, goedkope fiat-opritten naar Sui, afritten binnenkort beschikbaar

*29 januari 2024 – Grand Cayman, Caymaneilanden*

Goed nieuws voor crypto-enthousiastelingen! Banxa, een toonaangevende betalingsinfrastructuurprovider voor de crypto-compatibele economie, heeft aangekondigd dat het de SUI-token aan zijn platform zal toevoegen. Gebruikers zullen profiteren van nul procent gateway-kosten voor toegang tot SUI-tokens op Banxa gedurende een beperkte tijd (niet beschikbaar voor Britse klanten).

Met een scala aan wereldwijde en lokale betaalmethoden zal deze integratie de toegang tot de Sui-blockchain voor gebruikers over de hele wereld vergemakkelijken. De Sui-community krijgt nu naadloze en aanvankelijk kosteloze toegang tot enkele van de meest gevestigde Web 3.0-platforms zoals Ledger, OKX en MetaMask.

Greg Siourounis, algemeen directeur van de Sui Foundation, benadrukte de voordelen van deze samenwerking: “De integratie van Banxa in het Sui-ecosysteem is een belangrijke stap om de frictie rond fiat-on- en off-ramps voor de cryptobranche weg te nemen. Het biedt nieuwe technische mogelijkheden, brede toegang en optionele keuzes aan de Sui-gemeenschap, terwijl er wordt gezorgd voor KYC-naleving bij elke stap.”

Dankzij deze integratie kunnen ontwikkelaars die werken met Sui nu profiteren van de krachtige functies van Banxa om meer functionaliteiten en nalevingsmaatregelen toe te voegen aan hun DApps. Dit heeft ook voordelen voor eindgebruikers, aangezien de NFT-afrekenoplossing zal zorgen voor een verbeterde NFT-verkoopervaring en een algehele verbetering van de gebruikerservaring door wrijving in de onboarding- en offboarding-processen te verminderen.

Lees ook  $31.000.000.000.000 Doorgegeven tegen 2033 in Grote Welvaartsoverdracht - Maar Millennials en Gen Z Zullen Langer Moeten Wachten Op Voordelen: Denktank

Holger Arians, CEO van Banxa, benadrukte het potentieel van de Sui-blockchain, en de snelle groei van het Sui-ecosysteem sinds de lancering van zijn mainnet. Deze groei biedt kansen om de adoptie van blockchaintechnologie te vergroten.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies.*

Contact
Sui Foundation
Dit is gesponsorde inhoud en dient te worden beschouwd als promotiemateriaal. Meningen en uitspraken die hierin worden vermeld, zijn die van de auteur en weerspiegelen niet de mening van The Daily Hodl. The Daily Hodl is geen dochteronderneming van of eigendom van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op ons platform. Beleggers moeten hun huiswerk doen voordat ze investeren in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies met een hoog risico. Houd er rekening mee dat uw investeringen op eigen risico zijn en dat eventuele verliezen die u lijdt uw verantwoordelijkheid zijn.

Volg ons op Twitter Facebook Telegram
Bekijk de laatstebranche-aankondigingen

Reageer nu

Scroll naar boven