bitcoinBTC/USD
$ 62,043.62 0.25%
ethereumETH/USD
$ 2,418.04 0.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 563.59 1.39%
solanaSOL/USD
$ 142.84 0.08%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.532436 0.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,416.64 0.17%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109686 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153675 1.90%

LIF3 versnelt de adoptie van DeFi en innovatie met Bitfinex-notering

Image

25 januari 2024 – Roadtown, Britse Maagdeneilanden

Hallo allemaal! Vandaag wil ik het met jullie hebben over LIF3 (uitgesproken als ‘life’), een revolutionair en allesomvattend DeFi-layer-one-curated-blockchain-ecosysteem. Ze hebben zojuist aangekondigd dat ze genoteerd zijn op Bitfinex, een toonaangevend handelsplatform voor digitale activa, na een recente migratie naar het Ethereum-netwerk van Fantom. Deze ontwikkeling is in lijn met de visie van LIF3 om de barrières voor cryptocurrency af te breken en zo de adoptie van DeFi voor consumenten te vergemakkelijken via de LIF3 mobiele app. Laten we eens kijken wat deze notering en migratie allemaal inhouden.

Bitfinex-notering

De notering op Bitfinex maakt het voor professionele handelaren mogelijk om LIF3 te verhandelen via dit toonaangevende handelsplatform. Deposito’s voor LIF3 zijn gestart op 23 januari 2024, en de handel begint op 25 januari 2024, waarbij LIF3 verhandelbaar zal zijn tegen Amerikaanse dollars (LIF3/USD) en Tether tokens (LIF3/USDt).

Henry Child, hoofd van tokens bij Bitfinex, zei het volgende over de toevoeging van LIF3 aan hun aanbod: “De functies van LIF3 omvatten het wisselen van crypto, yield farming en een veilige mobiele portemonnee. Deze notering onderstreept onze inzet om de DeFi-ruimte te bevorderen met geavanceerde oplossingen.”

Om toegang te krijgen tot LIF3 op Bitfinex, kunnen klanten hier terecht.

Ethereum migratie

Het LIF3-protocol is onlangs gemigreerd naar Ethereum vanuit het Fantom-netwerk. Deze stap betekent niet alleen een verandering van platform, maar ook een sprong naar een bredere markttoegankelijkheid en gemakkelijkere handel in de LIF3-token. Volgens het team achter LIF3 vereenvoudigt de overgang het aankoopproces voor gebruikers en bereidt het de weg voor verdere uitbreiding van LIF3.

Kean Laurens, hoofd product bij LIF3, legde uit: “Deze Bitfinex-notering en de migratie naar Ethereum zullen de markttoegankelijkheid van LIF3.com vergroten en de efficiëntie in cryptotransacties via consumenten-DeFi verbeteren, terwijl het meer kansen ontgrendelt binnen de dynamische wereld van gedecentraliseerde financiën en daarbuiten.”

LIF3 biedt een platform voor exclusieve toegang tot evenementen, onrampen, investeren, handelen, verdienen, gamen en off-rampen. Met deze nieuwe ontwikkelingen kunnen gebruikers nu ook gemakkelijker toegang krijgen tot LIF3 en profiteren van zijn vele functionaliteiten. Ik ben heel benieuwd naar de verdere impact die deze notering en migratie zullen hebben op het ecosysteem van LIF3.

Lees ook  Indiana Man bekent schuld aan diefstal van meer dan $37.000.000 aan cryptovaluta van bijna 600 slachtoffers: Amerikaans Ministerie van Justitie

*Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op mijn persoonlijke interpretatie en meningen. Het is geen financieel advies.*LIF3.com: Het Omnichain DeFi-ecosysteem dat de toekomst van digitale financiering vormgeeft

Het LIF3-ecosysteem is in volle gang en breidt zich uit naar meerdere blockchains, waaronder Ethereum, Polygon, BNB Chain en Fantom. Hun zelf-custody portemonnee, verkrijgbaar in de App Store en Google Play, opent de deur naar het potentieel van Web 3.0, met aandacht voor consumenten-DeFi, iGaming en de entertainmentsector.

De missie van LIF3 is duidelijk: het streven naar gemak in consumenten-DeFi, het vergroten van de toegankelijkheid van de markt en het bevorderen van adoptie. Dit alles wordt gedaan via een gebruiksvriendelijke DeFi-portemonnee, gericht op consumenten, wat resulteert in efficiëntere cryptotransacties.

Harry Yeh, managing director van Quantum Fintech Group, benadrukt het belang van de notering van LIF3 op Bitfinex, een gerenommeerd platform dat toewijding aan innovatie deelt. Deze stap is een cruciale ontwikkeling om een groter publiek van investeerders en Web 3.0-enthousiastelingen te bereiken, waardoor de ervaring van blockchaingebruik naadlozer wordt.

Naast deze expansie op het gebied van financiën en technologie, heeft LIF3.com ook spannend nieuws voor de esports-community. Ze zijn een samenwerking aangegaan met MetaNews en hebben een officiële licentie verworven van Krafton voor het PUBG mobiele toernooi Super Cup, dat plaatsvindt van 26 januari tot en met 29 januari 2024. Dit past bij hun visie om hun bereik en adoptie te vergroten bij de esports-gebruikersbasis.

LIF3.com heeft voor ogen om met hun esports-architectuur het gat te dichten tussen verouderde betalingsverwerkers en de behoefte aan microbetalingen die essentieel zijn voor esports in de Web 3.0-wereld. Dit zal de interactie tussen amateur-gamers, fans en hun favoriete esports-organisaties naar een hoger niveau tillen.

Voor meer informatie over LIF3 en hun uitgebreide DeFi-ecosysteem, kun je een kijkje nemen op hun website.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit ons persoonlijk perspectief en bevat geen financieel advies.

Reageer nu

Scroll naar boven