bitcoinBTC/USD
$ 63,690.06 2.44%
ethereumETH/USD
$ 2,543.00 5.12%
tetherUSDT/USD
$ 0.999875 0.12%
bnbBNB/USD
$ 573.01 2.34%
solanaSOL/USD
$ 148.06 6.90%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999736 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.588132 0.61%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,541.49 5.16%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106332 2.09%
the-open-networkTON/USD
$ 5.75 0.09%

Voormalig Amerikaanse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy zegt dat CBDC’s de overheid in staat zullen stellen om jouw geld in beslag te nemen

Image

# Voormalig Amerikaanse presidentskandidaat waarschuwt voor CBDC’s

Voormalig Republikeins presidentskandidaat Vivek Ramaswamy heeft gewaarschuwd dat de goedkeuring van door de centrale bank gesteunde digitale valuta (CBDC’s) in de VS gevolgen zal hebben voor de financiële vrijheid van burgers. In een interview met Bloomberg Television betoogde Ramaswamy dat de overheid de digitale dollar zou kunnen gebruiken om degenen die zich verzetten tegen haar beleid aan te pakken.

Hij gaf aan dat CBDC’s een bedreiging vormen voor de vrijheid in het land, omdat ze de overheid de mogelijkheid bieden om bankrekeningen te bevriezen en digitale valuta te wissen van mensen die zich uiten tegen het beleid van de overheid. Hij verwees naar voorbeelden uit China en zelfs naar de recente gebeurtenissen waarbij Canadese vrachtwagenchauffeurs die deelnamen aan het Vrijheidsconvooi de toegang tot hun bankrekeningen verloren.

Ramaswamy prees ook voormalig president Donald Trump voor zijn standpunt tegen CBDC’s en krediteerde hem voor het niet toestaan van de creatie van de digitale dollar.

Lees ook  Binance kondigt binnenkort ondersteuning aan voor nieuwe DeFi-altcoin op het Megadrop Token Launch-platform

Het is belangrijk om te weten dat dit perspectief is gebaseerd op de opvattingen van Ramaswamy en dat The Daily Hodl geen financieel advies verstrekt. Beleggers wordt aangeraden om hun eigen onderzoek te doen voordat ze investeren in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa. Het kopen, verkopen en handelen van cryptocurrencies en digitale activa is op eigen risico, en eventuele verliezen zijn de verantwoordelijkheid van de investeerder.

Deze post verscheen eerst op The Daily Hodl.

Disclaimer: De meningen die worden geuit in The Daily Hodl zijn geen beleggingsadvies. Beleggers moeten hun huiswerk doen voordat ze investeren in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa. Let op dat uw overboekingen en transacties op eigen risico zijn, en eventuele verliezen die u kunt lijden zijn uw verantwoordelijkheid. The Daily Hodl beveelt het kopen of verkopen van cryptocurrencies of digitale activa niet aan, noch is The Daily Hodl een beleggingsadviseur. Houd er rekening mee dat The Daily Hodl deelneemt aan affiliate marketing.

Reageer nu

Scroll naar boven