bitcoinBTC/USD
$ 62,415.72 3.74%
ethereumETH/USD
$ 2,440.21 2.55%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.10%
bnbBNB/USD
$ 572.27 1.93%
solanaSOL/USD
$ 145.38 4.90%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.540134 2.25%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,439.54 2.60%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110752 4.32%
tronTRX/USD
$ 0.160062 0.77%

Syscoin onthult ‘s werelds eerste zkDA in samenwerking met Polyhedra Network en NodeKit

Image

# Syscoin kondigt samenwerking aan voor ‘s werelds eerste zkDA

Syscoin, een fervent voorstander van het gebruik van de Bitcoin-infrastructuur voor blockchain-innovatie, heeft een baanbrekende samenwerking aangekondigd met Polyhedra Network en NodeKit. Dit partnerschap heeft tot doel Zero-Knowledge Proof-of-Data Availability (zkDA) te introduceren in het ecosysteem van Syscoin, wat een grote stap betekent in de merged mining op Bitcoin en de mogelijkheden voor gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Belangrijke punten van deze samenwerking zijn onder andere:

– Bitcoin-integratie via zkBridge
– Client-Side Receiver Chain op Rollux
– Integratie van zkDA in Syscoin
– Sender Chain for Syscoin Assets
– Integratie met NodeKit

Syscoin’s zkDA combineert de beveiliging van Bitcoin met Syscoin’s PoDA, wat robuuste beveiliging en efficiënte gegevensverwerking biedt. Deze integratie vertegenwoordigt een belangrijke stap naar verbeterde blockchain-interoperabiliteit en efficiëntie.

De kernontwikkelaar van Syscoin, Jagdeep Sidhu, benadrukte het belang van de samenwerking en verklaarde: “Deze samenwerking brengt schaalbare oplossingen zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging en decentralisatie, wat fundamenteel is voor de ontwikkeling van blockchain.”

Lees ook  Bitcoin staat voor een langdurige strijd, voorspeld om te dalen tot $30.000 voor mogelijke opleving

Abner Jia, CEO van Polyhedra, benadrukte de voordelen en verklaarde: “Onze samenwerking benut de beveiliging van Bitcoin met Syscoin’s zkDA, waardoor Bitcoin kan concurreren met andere belangrijke platforms voor slimme contracten.”

Noah Pravecek, oprichter van NodeKit, voegde daaraan toe: “Onze samenwerking met Syscoin verbetert onze sequentie-oplossingen en beantwoordt aan de complexiteiten van gedecentraliseerde en cross-chain rollup.”

Deze samenwerking, samen met de introductie van zkDA, vertegenwoordigt een transformerende sprong in blockchain-technologie. Het onderstreept de rol van Syscoin als pionier in het benutten van de infrastructuur van Bitcoin en legt de weg vrij voor een nieuw tijdperk van modulariteit, waarbij meerdere ketens de robuuste framework van Bitcoin kunnen benutten voor schaalbare en innovatieve blockchain-oplossingen.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en bevat geen financieel advies.*

Reageer nu

Scroll naar boven