bitcoinBTC/USD
$ 63,547.03 1.11%
ethereumETH/USD
$ 2,651.02 2.54%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 591.98 1.54%
solanaSOL/USD
$ 143.96 0.72%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.587374 1.07%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,649.23 2.52%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107031 0.03%
the-open-networkTON/USD
$ 5.62 0.92%

Interview met de oprichter van een wereldwijd digitaal zakelijk netwerk waarvan de belangrijkste valuta de door gebruikers bestede uren zijn.

Image

## Exclusief interview met de oprichter van Arllecta: het bedrijf achter het SenseChain-project

Ik had onlangs de gelegenheid om te praten met Egger Mielberg, de CEO en oprichter van Arllecta, een bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van een wereldwijd digitaal zakelijk netwerk waarvan de belangrijkste valuta de door gebruikers bestede uren zijn. We bespraken zijn achtergrond, het SenseChain-project en de toekomst van de crypto-industrie. Hier is een samenvatting van ons gesprek.

### Achtergrond en specialisatie

Egger Mielberg is een veelzijdig persoon, met achtergronden in wiskunde, bio-engineering en softwareontwikkeling. Na zijn afstuderen aan de universiteit heeft hij innovatieve cursussen gecreëerd voor universiteitsstudenten en heeft hij gewerkt aan complexe analyse diagnostische softwareproducten voor de geneeskunde. Zijn interesse leidde hem uiteindelijk naar het creëren van een nieuwe wiskundige theorie voor kunstmatige intelligentie genaamd Sense Theory.

### Het SenseChain-project

Het SenseChain-project van Arllecta is gebaseerd op een sense-to-sense algoritme gebaseerde technologie. Het project omvat een nieuw digitaal economisch model op basis van zintuigelijke zakelijke contracten, een Sense-To-Sense algoritme en een financieel digitaal model gebaseerd op een digitale munt die beveiligd wordt door tijd besteed door netwerkdeelnemers.

Lees ook  Opvallende Cryptocurrency Diefstallen in December 2023 Totaal bijna $100 miljoen

### Zintuigmunt versus Bitcoin

De zintuigmunt, of Sense Coin, verschilt van Bitcoin doordat het economisch wordt beveiligd door de werkelijk bestede levensduur van een echt persoon. In vergelijking met Bitcoin wordt de waarde van Sense Coin niet alleen gecreëerd door digitale handtekeningen, maar ook door daadwerkelijk bestede tijd.

### Toekomst van de crypto-industrie

Volgens Mielberg hebben veel projecten in de crypto-industrie als belangrijkste doel om geld van gebruikers te verzamelen, zonder te streven naar langetermijnstabiliteit in inkomsten. Hij gelooft dat vooruitgang in technologie noodzakelijk is, maar dat er ook comfortabele voorwaarden moeten zijn voor iedereen die waardevolle technologieën wil creëren. Monetaire compensatie moet worden betaald voor dergelijk werk zonder autoriteiten voor supervisie van technologie-incompetentie.

De woorden van Mielberg bieden een interessant perspectief op de crypto-industrie en de rol van nieuwe technologieën. Het SenseChain-project heeft het potentieel om een impact te hebben op de manier waarop we zakendoen en waarde creëren in het digitale tijdperk.

*Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op een interview en reflecteert de persoonlijke mening van de geïnterviewde. Het is geen financieel advies. Raadpleeg een professional voor specifieke aanbevelingen.*

Reageer nu

Scroll naar boven