bitcoinBTC/USD
$ 63,230.94 1.73%
ethereumETH/USD
$ 2,460.64 2.56%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.20%
bnbBNB/USD
$ 565.05 1.20%
solanaSOL/USD
$ 142.75 4.07%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.11%
xrpXRP/USD
$ 0.583753 0.41%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,460.19 2.60%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104788 0.23%
the-open-networkTON/USD
$ 5.67 0.08%

Binance voegt ETC, ENS, TIA toe aan FDUSD & USDC spot handelsparen

Image

Binance voegt ETC, ENS, TIA toe aan FDUSD & USDC spot handelsparen
In een strategische zet om zijn scala aan handelsopties uit te breiden en de gebruikerservaring te verbeteren, heeft Binance op vrijdag 19 januari 2024 vier nieuwe spot-handelsparen geïntroduceerd. De nieuw toegevoegde paren omvatten Ethereum Classic (ETC), Ethereum Name Service (ENS), Celestia (TIA) en Sui (SUI) als basisvaluta’s.

Lijst van toevoegingen aan Binance Spot Trading
Volgens de laatste aankondiging werden de volgende paren op vrijdag om 08.00 uur UTC aan Binance toegevoegd:
– ENS/FDUSD
– ETC/FDUSD
– SUI/USDC
– TIA/USDC

Handelsbotdiensten en Incentives
Binance breidt niet alleen zijn handelsparen uit, maar voegt ook handelsbotdiensten toe. Op 19 januari zullen handelsbotdiensten beschikbaar zijn voor het XAI/USDT-paar, waarbij Spot Grid, Spot DCA en Rebalancing Bot faciliteiten worden geboden. Gebruikers kunnen ook Spot Algo-orders starten voor de nieuw toegevoegde paren.

Daarnaast heeft Binance de kans geïncentiveerd met een promotie van nul maker-fee op alle bestaande FDUSD-handelsparen. Deze toeslagvrijstelling blijft van kracht tot nader order, wat een aantrekkelijke mogelijkheid biedt om te handelen in de recent geïntroduceerde ETC- en ENS-paren.

Lees ook  Vivek Ramaswamy bespreekt invloed van crypto-kiezers op de Bitcoin 2024-conferentie.

Recenete verwijdering van spot-handelsparen
Terwijl Binance zijn spot-handelsopties uitbreidt, heeft het ook onlangs verschillende paren verwijderd. In de vroege uren van vrijdag heeft Binance de notering van verschillende spot-handelsparen uitgevoerd. De getroffen paren zijn onder andere DAR/BNB, DEXE/ETH, ID/BNB en POLS/BTC, die werden geselecteerd op basis van factoren zoals slechte liquiditeit.

Tegelijkertijd zijn de diensten voor Spot Trading Bots die gekoppeld zijn aan de genoemde paren stopgezet. Hoewel deze verwijdering van invloed was op deze specifieke handelsparen, benadrukte Binance dat dit de beschikbaarheid van de tokens op het platform niet belemmert. Gebruikers kunnen blijven handelen in de basis- en quote-assets van de verwijderde paren via andere beschikbare handelsparen.

*Let op: Dit artikel is geschreven vanuit persoonlijk perspectief en geeft geen financieel advies. De verstrekte informatie is gebaseerd op openbare aankondigingen en bronnen.*

Reageer nu

Scroll naar boven