bitcoinBTC/USD
$ 62,683.79 3.48%
ethereumETH/USD
$ 2,444.56 1.65%
tetherUSDT/USD
$ 0.999911 0.05%
bnbBNB/USD
$ 577.78 3.00%
solanaSOL/USD
$ 145.63 3.37%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.537422 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,444.13 1.65%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110088 2.27%
tronTRX/USD
$ 0.1604 1.13%

DeSo-gebackte SocialFi-app Focus Raises $20 Miljoen in minder dan 24 uur

Image

**DeSo-gebackte SocialFi-app Focus haalt in minder dan 24 uur $20 miljoen op**

Hey allemaal,

Vandaag wil ik het met jullie hebben over een gloednieuwe SocialFi-app genaamd Focus. Dit baanbrekende platform heeft in minder dan 24 uur maar liefst $20 miljoen opgehaald. Dat is nogal een mijlpaal, als je het mij vraagt.

Focus is van plan om de concurrentie aan te gaan met abonnementsplatforms zoals OnlyFans en Patreon, wat op zichzelf al een miljardenindustrie is. Maar wat deze app echt interessant maakt, is het feit dat het gebruikers de kans biedt om meer dan $100.000 aan $FOCUS-tokens te verdienen via een zogenaamde Social Airdrop.

Het team achter Focus heeft al eerder succes geboekt, met een eerdere financieringsronde van $200 miljoen bij investeerders als Coinbase, Sequoia, a16z en Social Capital. Nu willen ze de social media-markt en de makerseconomie ontwrichten met deze nieuwe app.

Het is duidelijk dat er veel potentie zit in Focus, vooral gezien de enorme markt van bijvoorbeeld OnlyFans die in 2023 naar schatting $8 miljard heeft verwerkt, waarbij ze 20% per transactie in rekening brachten. Dat is een flinke hap uit de winst van de makers, dus er is absoluut vraag naar een eerlijker alternatief.

Focus combineert de beste aspecten van platforms zoals OnlyFans en Patreon en is gebouwd op de DeSo blockchain. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor verdienmodellen en interacties die niet mogelijk zijn op traditionele platforms.

Het feit dat Focus volledig gedecentraliseerd is, zonder een bedrijfsentiteit erachter, is ook zeker het benoemen waard. Het is gebouwd op coins en code, wat het in lijn brengt met de kernprincipes van cryptocurrency.

Maar natuurlijk gaat dit niet zonder zijn uitdagingen. Net als bij de beginjaren van Bitcoin, zijn er nu ook sceptici die geloven dat crypto-social media niet in staat zal zijn om de grote spelers uit te dagen en te schalen. Maar zoals de oprichter van DeSo, Nader Al-Naji, zegt: wil je aan de zijlijn staan of wil je geloven in de kracht van innovatie?

Dit is zeker een project om in de gaten te houden, vooral gezien de innovatieve verdienmodellen en contentmechanieken die mogelijk worden gemaakt door de DeSo blockchain.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Focus nieuwe manieren biedt voor gebruikers om geld te verdienen via crypto-geactiveerde verdienmechanismen. Denk aan betaalde reposts, betaalde berichten, abonnementen en Creator Coins. Dit kan een interessante ontwikkeling zijn voor makers die rechtstreeks willen investeren in de inkomstenstromen van anderen.

Lees ook  Solana Memecoin stijgt met 11.100% en zal 18.000% stijgen voordat het op KuCoin wordt genoteerd, terwijl SHIBA, BONK en DOGE achterblijven, met Trump the Felon.

Zoals altijd is het investeren in cryptocurrencies en blockchainprojecten niet zonder risico’s, dus doe altijd je eigen onderzoek voordat je besluit om ergens in te investeren.

Disclaimer: Dit artikel is puur een weergave van mijn persoonlijke mening en moet niet gezien worden als financieel advies.

Tot de volgende keer,

[Naam]Hey allemaal,

Ik heb super opwindend nieuws te delen over een nieuwe manier om beloond te worden voor je sociale mediabereik – en het gaat om crypto! Een project genaamd FOCUS is van plan om $FOCUS-tokens te verdelen op basis van het bereik van je posts. Hoe meer views je hebt, hoe groter je beloning.

Dit betekent dat zelfs als je slechts een paar duizend views per post hebt, je nog steeds beloond kunt worden met $FOCUS-tokens – en ja, dat betekent dat zelfs grote namen zoals Elon Musk een enorme bonus kunnen verdienen.

Maar dat is niet alles – er is ook een verwijzingsprogramma waarmee je anderen naar het platform kunt doorverwijzen en beloningen kunt verdienen voor hun aanmeldingen en activiteit op het platform.

FOCUS is van plan om de lancering te ondersteunen op platforms zoals X, Instagram, YouTube, TikTok, Twitch, bepaalde e-maildomeinen, DeSo en OnlyFans. Als je geïnteresseerd bent, kun je tokens reserveren en een bonus van 100% in $FOCUS verdienen door naar Focus.xyz te gaan en je geld te reserveren vóór 18 januari.

Over DeSo – dit is de eerste en enige censuurbestendige Layer-1 blockchain die opslag-intensieve apps en gedecentraliseerde sociale netwerken mogelijk maakt. Ze hebben al een enorme gebruikersbasis en willen nu met Focus een nieuw tijdperk in crypto leiden.

Ik ben zo benieuwd naar hoe dit zich zal ontwikkelen. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Ed Moss via [email protected].

*Disclaimer: Dit is geen financieel advies, maar mijn persoonlijke kijk op dit spannende nieuwe project.*

Laten we in gesprek gaan – wat denk je van dit nieuwe airdrop-model? Laat het me weten in de reacties!

Cheers,
[Je naam]

Reageer nu

Scroll naar boven