bitcoinBTC/USD
$ 63,480.01 1.85%
ethereumETH/USD
$ 2,544.66 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 571.67 2.74%
solanaSOL/USD
$ 151.11 8.87%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.587699 0.85%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,543.70 4.59%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106855 2.37%
the-open-networkTON/USD
$ 5.75 0.47%

Analist voorspelt toekomst van Cardano met behulp van historische trends, en het is zeer positief

Image

Een crypto-analist heeft onlangs inzichten gedeeld waarom dit jaar een uitstekende periode zou kunnen zijn voor Cardano (ADA), gebaseerd op historische gegevens. De analist benadrukte ook het belang van geduld, aangezien ADA een vergelijkbare groei zou kunnen doormaken als de spectaculaire stijging die het liet zien na een consolidatieperiode van ongeveer twee jaar.

2024 zou opnieuw een doorbraakjaar kunnen zijn voor Cardano

In een recente video verwijst de analist van het Crypto ZX YouTube-kanaal naar de geschiedenis van ADA terwijl hij optimistisch is over de toekomst van deze cryptomunt in het nieuwe jaar. Hij legt uit hoe Cardano werd gelanceerd tijdens de piek van de bullmarkt in 2018, maar pas twee jaar later aanzienlijke winsten boekte.

Volgens de analist brak ADA maanden na de lancering door de ondersteuningsgrens van $0,11 en bleef het daar tot ongeveer juni 2020. Daarna begon de cryptomunt aan een opwaartse trend, met een stijging van 8.288% tot zijn hoogste punt van $3 in 2021.

Op basis van deze analyse dringt de analist er bij investeerders op aan geduldig te blijven, aangezien hij verwacht dat ADA opnieuw zal stijgen en een parabolische groei zal doormaken. Hij waarschuwt investeerders om niet hetzelfde spijtgevoel te krijgen als degenen die niet hebben volgehouden tijdens de moeilijke tijden, aangezien sommigen hierdoor miljoenen hebben verdiend.

Lees ook  Prijs van Shiba Inu (SHIB) daalt met 13% te midden van marktonrust, On-Chain-gegevens onthullen speculatieve handelspiek

Een laatste kans om te accumuleren voor de volgende groeicyclus

De analist merkt op dat de berenmarktcyclus eindigt op het 78,6% Fibonacci retracement-niveau. Hij constateert echter dat ADA momenteel moeite heeft om dit niveau te doorbreken vanwege de aanzienlijke verkoopdruk en het gebrek aan vraag. Op basis van eerdere cycli suggereert hij dat er mogelijk explosieve groei plaatsvindt tegen mei of juni.

Hoewel hij verwacht dat Cardano dit Fibonacci-niveau eerder bereikt, voorspelt hij geen enorme bewegingen tot in ieder geval mei. Gezien deze situatie en het feit dat er mogelijk nog een correctie kan plaatsvinden vóór de Bitcoin Halving, beschouwt de analist dit als een uitgelezen kans om zoveel mogelijk ADA-tokens te verzamelen.

Hij voorziet “spannende tijden” in het derde en vierde kwartaal van het jaar, waarbij hij persoonlijk mikpunt maakt op mogelijk winstnemingen. Ook voorspelt hij dat deze bullmarkt de grootste ooit zal zijn, omdat hij denkt dat andere cryptocurrencies, inclusief Cardano, hun eigen Spot ETF kunnen krijgen.

Let op: Dit artikel dient alleen ter informatie en reflecteert persoonlijke opvattingen en geen financieel advies. Handelen in cryptocurrency brengt inherent risico met zich mee, zorg ervoor dat u zelf goed geïnformeerd bent voordat u beslissingen neemt.

Reageer nu

Scroll naar boven