bitcoinBTC/USD
$ 62,078.63 0.27%
ethereumETH/USD
$ 2,422.63 0.09%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 563.20 0.05%
solanaSOL/USD
$ 143.84 0.47%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.530615 0.46%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,421.67 0.11%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109289 0.53%
tronTRX/USD
$ 0.154226 0.18%

Retail Trading Giant Robinhood voegt nieuw goedgekeurde spot Bitcoin (BTC) exchange-traded funds toe aan de lijst

Image

Nieuwe spot Bitcoin (BTC) exchange-traded funds toegevoegd aan lijst van retailhandelgigant Robinhood

Hallo allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe update over de spannende wereld van cryptocurrency. Retailhandelgigant Robinhood heeft aangekondigd dat ze 11 nieuwe spot Bitcoin (BTC) exchange-traded funds (ETF’s) hebben toegevoegd aan hun platform. Dit betekent dat klanten nu toegang hebben tot deze ETF’s via zowel pensioen- als effectenrekeningen bij Robinhood Financial.

Vlad Tenev, de topman van Robinhood, gaf aan dat deze nieuwe Bitcoin-financiële producten helpen om crypto en traditionele financiën te integreren. Het is interessant om te zien hoe de wereld van traditionele financiën en cryptocurrency steeds meer met elkaar verweven raken.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de meningen die worden geuit op The Daily Hodl geen beleggingsadvies zijn. Als je overweegt om te investeren in Bitcoin, cryptocurrency of andere digitale activa met een hoog risico, is het verstandig om eerst zelf onderzoek te doen. Houd er rekening mee dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en eventuele verliezen jouw verantwoordelijkheid zijn.

Lees ook  Gary Gensler waarschuwt voor crypto-investeringen dagen voor verwachte goedkeuring van Bitcoin ETF

Laten we samen de ontwikkelingen in de gaten houden terwijl de kloof tussen crypto en traditionele financiële systemen steeds kleiner lijkt te worden. Spannende tijden!

Disclaimer: De meningen die worden geuit op The Daily Hodl zijn geen beleggingsadvies. Beleggers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze beleggen in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa met een hoog risico. Let op dat uw overboekingen en transacties voor uw eigen risico zijn, en eventuele verliezen die u kunt oplopen, uw verantwoordelijkheid zijn. The Daily Hodl beveelt het kopen of verkopen van cryptocurrencies of digitale activa niet aan, noch is The Daily Hodl een beleggingsadviseur. Merk op dat The Daily Hodl deelneemt aan partnermarketing.

*Gegenereerde afbeelding: Midjourney*
Dit bericht Retail Trading Giant Robinhood Lists Newly Approved Spot Bitcoin (BTC) Exchange-Traded Funds verscheen eerst op The Daily Hodl.

Reageer nu

Scroll naar boven