bitcoinBTC/USD
$ 63,319.97 2.20%
ethereumETH/USD
$ 2,545.68 4.61%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 571.60 3.21%
solanaSOL/USD
$ 150.90 8.89%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.99998 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.589293 1.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,544.41 4.63%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106516 2.10%
the-open-networkTON/USD
$ 5.73 0.18%

Nieuwe samenwerking tussen DePIN en DeWi bij Sui in baanbrekend partnerschap, lancering van nieuwe token op komst

Image

**Nieuwe samenwerking tussen DePIN en DeWi bij Sui in baanbrekend partnerschap, lancering van nieuwe token op komst**

Januari 11, 2024 – Markham, Ontario.

Wow, er staat iets groots te gebeuren! Sui kondigt een nieuwe samenwerking aan met Karrier One, met als resultaat een strategisch partnerschap dat geavanceerde telecomdiensten combineert met de mogelijkheden van Web 3.0-technologie. Dit partnerschap omvat strategische investeringen van Sui om de wereldwijde aanwezigheid van Karrier One uit te breiden en belooft dus veel goeds.

Het draait om de investering die Sui doet in Karrier One, die financiering biedt om zijn DePIN (gedecentraliseerde fysieke infrastructuur) technologie uit te breiden. Hierdoor kunnen gedecentraliseerde technologieën de toegang tot de digitale wereld aanzienlijk uitbreiden en de connectiviteit voor achtergestelde bevolkingsgroepen verbeteren. Dit is een belangrijke stap richting een meer inclusieve digitale samenleving.

Daarnaast zal de technische integratie van dit nieuwe partnerschap DePIN-diensten bieden die worden aangedreven door de Sui-blockchain en de lancering van een token voor het decentrale draadloze netwerk van Karrier One op Sui. Dit opent de deur voor allerlei nieuwe mogelijkheden en beloningen voor bijdragers en deelnemers aan het Karrier One-ecosysteem.

Lees ook  Handelaar zegt dat onder de radar liggend Layer-1 Altcoin er bullish uitziet, schetst pad voorwaarts voor Solana en Fantom.

Deze ontwikkeling zal ook leiden tot een uitbreiding van het Karrier-ecosysteem met een gevarieerde reeks hulpprogramma’s die toegankelijk en geconsumeerd worden via inwisselbare tokens en NFT’s. Dit betekent dat het ecosysteem nog diverser en dynamischer zal worden, met voordelen voor alle deelnemers.

Karrier One zal de nieuwe investering van Sui gebruiken om zijn aanbod te vergroten met een reeks nieuwe diensten, waaronder detailhandel-radio-implementaties, innovatieve mobiele telefoonplannen en het leveren van vitale infrastructuur aan achtergestelde gebieden. Dit zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op gemeenschappen die deze diensten het hardst nodig hebben.

Deze samenwerking tussen Karrier One en Sui belichaamt hun gezamenlijke visie om gedecentraliseerde technologie in te zetten voor maatschappelijke en milieubetering. Dit is precies het soort initiatief waaraan we behoefte hebben in de wereld van vandaag, en het zal naar verwachting een aanzienlijke bijdrage leveren aan wereldwijde inspanningen voor een duurzame, inclusieve en verbonden toekomst.

**Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit ons eigen perspectief en biedt geen financieel advies.**

Contact
Sui Foundation

Reageer nu

Scroll naar boven