bitcoinBTC/USD
$ 61,360.44 0.58%
ethereumETH/USD
$ 2,396.57 3.69%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 549.34 0.90%
solanaSOL/USD
$ 142.54 3.13%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.537559 10.70%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,395.69 3.71%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106145 1.91%
the-open-networkTON/USD
$ 5.31 2.42%

CorgiAI en dogwifhat verliezen veel als $GFOX presale momentum krijgt

Image

De altcoinmarkt kreeg een flinke klap na de recente $BTC-flash-crash, waardoor verschillende munten in de Top 100 dubbelcijferige verliezen zagen. Vooral memecoins met een hoge volatiliteit werden zwaar getroffen. $CORGIAI en $WIF behoren tot de munten die hard getroffen zijn, terwijl $GFOX zich onderscheidt met sterke tokenomics en serieuze bruikbaarheid.

Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en vertegenwoordigt alleen het persoonlijke perspectief van de auteur.

Galaxy Fox ($GFOX): blijft sterk en klaar voor groei

De presale van $GFOX is momenteel al indrukwekkend, maar analisten voorspellen dat het pas echt interessant wordt wanneer het zijn 6e presalefase ingaat. De prijs van de ERC-20-token zou kunnen stijgen naarmate de adoptiesnelheid toeneemt, wat het opgehaalde geld zou vergroten en de concurrentie om deel te nemen aan de presale nog heviger maakt.

Met meer dan 85% van zijn 3,5 miljard voorverkoopvolume verkocht, heeft Galaxy Fox al meer dan $2,4 miljoen opgehaald. Het project wordt gezien als een van de meest veelbelovende cryptomunten om nu in te investeren vanwege zijn sterke vooruitzichten en verminderd verliespotentieel.

CorgiAI ($CORGIAI): door AI gefocuste crypto lijdt aan prijsdaling van 50%

CorgiAI, een op de gemeenschap gericht cryptoproject, heeft niet kunnen voldoen aan de verwachtingen. Dit wordt weerspiegeld in de prestaties van zijn token, $CORGIAI. Na een opwaartse rally bereikte de cryptocurrency een all-time high van $0,0035, maar is nu meer dan 50% gedaald en behoort tot de grootste verliezers.

Dogwifhat ($WIF): strijdt tegen topmeme-munten

Een ander memetoken, Dogwifhat ($WIF), worstelt om op te vallen te midden van de overvloed aan hondenthematische munten in de markt.

Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en vertegenwoordigt alleen het persoonlijke perspectief van de auteur.De ruimte van cryptocurrency is altijd vol verrassingen en interessante ontwikkelingen. Een van de opvallende trends is het succes van thematische memecoins zoals $PEPE en $GFOX, die vaak meer aandacht trekken dan coins met bijvoorbeeld hondenthema’s, zoals $WIF. De koers van $WIF bereikte recent zijn laagste punt na een eerdere all-time high van $0,3313.

Lees ook  Zal XRP terug stijgen naar $0,56? Een blik op de altcoin

Op dit moment schommelt $WIF rond $0,09, en het sentiment suggereert zelfs dat het nog lager kan dalen naar $0,08. Toch kan de altcoin mogelijk profiteren van de sterke community-steun en de aantrekkingskracht op basis van memes om investeerders aan te trekken. Dit zou de waarde kunnen doen stijgen en momentum kunnen genereren om uit de huidige situatie te komen. Het wordt verwacht dat de markt zal verbeteren naarmate het eerste kwartaal ten einde loopt, en dit zou gunstig kunnen zijn voor $WIF.

Terwijl andere cryptocurrencies moeite hebben om stabiliteit te vinden, is $GFOX een interessant alternatief voor coins zoals $CORGIAI en $WIF, die momenteel te lijden hebben onder grote volatiliteit vanwege een gebrek aan bruikbaarheid. Ondertussen blijft $GFOX gestaag stijgen en biedt het veelbelovende langetermijnvooruitzichten binnen het ecosysteem. Het kan slim zijn om vroeg te investeren in de voorverkoop, aangezien deze token waarschijnlijk snel zal stijgen zodra deze op retailbeurzen wordt gelanceerd.

Wil je meer weten over Galaxy Fox ($GFOX)? Bezoek dan de Galaxy Fox Presale, sluit je aan bij de Telegram-groep of volg Galaxy Fox op Twitter.

Disclaimer: Dit is een betaalde post en moet niet worden beschouwd als nieuws of financieel advies. Onze mening is gebaseerd op eigen perspectief.

Reageer nu

Scroll naar boven