bitcoinBTC/USD
$ 63,080.90 1.15%
ethereumETH/USD
$ 2,551.02 0.10%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 578.61 0.82%
solanaSOL/USD
$ 146.92 1.33%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.582687 0.95%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,549.61 0.13%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105268 1.20%
the-open-networkTON/USD
$ 5.51 4.39%

JTC Network, een nieuwe laag één blockchain gericht op juridische handhaving, wordt genoteerd op de BitMart Exchange

Image

**JTC Network, een nieuwe blockchain op niveau één, gericht op juridische handhaving, wordt genoteerd op de BitMart Exchange**

Datum: 9 januari 2024 – Chicago, Illinois

Eindelijk is het zo ver! JTC, de inheemse token van een tak van Bitcoin gericht op rechtsmiddelen, zal binnenkort worden genoteerd op BitMart. De langverwachte JTC-notering op BitMart is bevestigd. De munt zal worden genoteerd om 10.00 uur UTC op 9 januari 2024. De noteringsaankondiging eerder in december brengt de crypto-industrie een stap dichter bij het verkrijgen van dezelfde juridische remedies die beschikbaar zijn in de reguliere financiën.

De notering is een significante mijlpaal, omdat het betekent dat de inheemse crypto van de JTC blockchain beschikbaar zal zijn op een beurs die dagelijks miljarden dollars aan volume verwerkt en klanten over de hele wereld bedient. Gebruikers zullen in staat zijn om JTC te verhandelen op BitMart met een USDT-pairing.

BitMart heeft de JTC-notering bevestigd op zijn officiële X-profiel. De notering op BitMart komt na bijna twee jaar ontwikkeling om de JTC-munt te integreren met de officiële staats- en federale rechtbankstelsels. De beslissing om op BitMart te noteren heeft JTC een enorme markttoegang gegeven, omdat de beurs meer dan twee miljoen gebruikers heeft en actief is in 180 landen. Volgens CoinMarketCap schommelt het handelsvolume van BitMart tussen één en twee miljard dollar in 24 uur en heeft het meer dan 700 handelsparen.

*Let op: Dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en bevat geen financieel advies.*

JTC – de multi-utility crypto die juridische middelen naar de blockchain brengt

JTC is de inheemse cryptocurrency van de JTC blockchain, die werd gecreëerd als een tak van Bitcoin op 8 januari 2022, op blokhoogte 717.808. Toen de JTC-tak werd geïmplementeerd, werden alle BTC-portefeuilles gespiegeld, wat betekent dat iedereen die BTC bezat vóór de takdatum in aanmerking komt om JTC te claimen in een verhouding van één op één.

Net als BTC worden nieuwe JTC-tokens aangemaakt via mining op een proof-of-work blockchain, waarbij de voorraad ook beperkt is tot 21 miljoen. De miners op de JTC blockchain zijn advocaten en juridische bedrijven die zich hebben aangesloten vanwege hun interesse in het bijdragen aan een juridisch geavanceerde versie van Bitcoin.

Lees ook  Ethereum-gebaseerde gaming altcoin stijgt na aankondiging van Coinbase-notering.

Onder de groep van Jurat-advocaat miners is Jeremy Hogan, een prominente figuur binnen de regulatieve ruimte van Web 3.0 en een advocaat bij Hogan and Hogan.

Jurat verbindt de blockchain met bestaande juridische procedures in staats- en federale rechtbanken. Hierdoor brengt het juridische middelen naar cryptotransacties zonder dat de bestaande juridische systemen grote veranderingen hoeven aan te brengen. Mike Kanovitz, CEO van Jurat, zei: “De voordelen van blockchaintechnologie zijn enorm. Vrijwel elke sector en persoon kan ervan profiteren, maar voor JTC was het risico van het opslaan van activa op de keten te groot voor de meeste mensen. Hoe kan de gemiddelde persoon hun spaargeld toevertrouwen aan technologie zonder wettelijke bescherming? De notering op BitMart is een sleutelmijlpaal voor de mainstream adoptie van crypto, omdat het JTC toegankelijker maakt voor reguliere gebruikers.”

JTC op BitMart – binnenkort verkrijgbaar

De JTC-notering wordt binnen enkele weken verwacht, waarbij zowel USDT- als USDC-pairings beschikbaar worden gesteld. Gebruikers kunnen Jurat volgen via X, Telegram en Discord en als een van de eersten verdere updates over de notering horen.

Over Jurat Blockchains

Jurat Blockchains positioneert zich als de toonaangevende aanbieder van gedecentraliseerde juridische handhavingsoplossingen voor commerciële en overheidsgebruikers. Haar technologieën drijven JTC aan, een op de rechtbank aangesloten Bitcoin (BTC) fork met het unieke vermogen om ongeautoriseerde transacties terug te draaien. Jurat-technologieën maken de naadloze integratie van de blockchain met zowel het civiele als het strafrechtelijke rechtssysteem mogelijk, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven, toezichthouders en degenen die geïnteresseerd zijn in het tokeniseren van off-chain activa.

Voor meer informatie, bezoek de onderstaande links.

[Website](link) | [X](link) | [Medium](link)

Contact

Mike Kanovitz, CEO van Jurat

Volg ons op [Twitter](link) [Facebook](link) [Telegram](link)

Bekijk de nieuwste brancheaankondigingen.

Reageer nu

Scroll naar boven