bitcoinBTC/USD
$ 63,035.89 2.97%
ethereumETH/USD
$ 2,456.23 1.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 577.08 1.61%
solanaSOL/USD
$ 146.52 3.10%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.539917 0.70%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,455.20 1.56%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.111576 2.63%
tronTRX/USD
$ 0.163733 2.51%

Cardano stijgt bijna 250% in ontwikkelingsactiviteit, grote interesse van walvissen in aankopen – Details

Image

**Cardano stijgt bijna 250% in ontwikkelingsactiviteit, grote interesse van walvissen in aankopen – Details**

Laatste onderzoek van CryptoDiffer toont aan dat Cardano (ADA) in de afgelopen maand aanzienlijk meer ontwikkelaarsactiviteit op GitHub heeft getoond dan Ethereum (ETH).

De gegevens wijzen uit dat Cardano een opmerkelijke voorsprong van 245% heeft op Ethereum in dit cruciale aspect. De gemiddelde dagelijkse GitHub commit-grootte voor Cardano staat bijna op 450, wat wijst op een krachtige en actieve ontwikkelomgeving die nieuwe standaarden zet in de blockchaintechnologie.

Deze aanzienlijke voorsprong van Cardano duidt niet alleen op het huidige momentum in de ontwikkelingsinspanningen, maar weerspiegelt ook een toegewijde gemeenschap en een vooruitstrevende benadering van blockchaintechnologie.
In tegenstelling tot Ethereum, dat een solide aanwezigheid heeft op GitHub met een dagelijkse gemiddelde commitgrootte van 183, staat nu voor de uitdaging om het versnelde tempo van Cardano bij te houden.

De gegevens suggereren dat Cardano zich gepositioneerd heeft als een koploper in de ontwikkelingsrace, wat wijst op een verhoogde focus op het verfijnen en uitbreiden van zijn blockchaintechnologie. Als de huidige trends blijven bestaan, is er een kans dat de prijs van Cardano in de komende dagen een stijgende trend zal laten zien. Deze optimistische kijk wordt ondersteund door de waargenomen accumulatie van de token door significante marktpartijen, ook wel walvissen genoemd, in de afgelopen twee weken.

Lees ook  Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ) zal met meer dan 19.000% exploderen vóór beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven

Ondertussen heeft NewsBTC een beoordeling uitgevoerd van de ADA-houderadressen en een opmerkelijke toename waargenomen in de holdings van de 1 miljoen tot 10 miljoen ADA-cohort.

De toename in ADA-holdings binnen dit specifieke cohort suggereert een strategische accumulatie van de cryptocurrency door invloedrijke marktspelers.
Walvissen, die doorgaans aanzienlijke hoeveelheden van een bepaald actief controleren, worden vaak beschouwd als belangrijke indicatoren van marktsentiment en kunnen prijsbewegingen beïnvloeden. De waargenomen toename in ADA-holdings door dit cohort duidt op een groeiende interesse en vertrouwen in Cardano bij grote investeerders.

De prestaties van Cardano in 2024 worden gekenmerkt door een combinatie van hoop en voorzichtigheid. De ADA-munt heeft significant toegenomen handelsvolume laten zien, wat wijst op een sterke beleggersenthusiasme en marktdeelname. De toename in handelsvolume duidt op een groeiend geloof in de langetermijnperspectieven van Cardano, gestimuleerd door voortdurende ontwikkeling en steun van de gemeenschap.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en biedt geen financieel advies.*

Reageer nu

Scroll naar boven