bitcoinBTC/USD
$ 63,564.03 0.00%
ethereumETH/USD
$ 2,647.82 0.05%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 602.99 2.00%
solanaSOL/USD
$ 147.18 1.14%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.587065 0.36%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,646.29 0.05%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108286 1.04%
the-open-networkTON/USD
$ 5.59 1.32%

PropyKeys DApp, onderdeel van het Propy-ecosysteem, maakt het mogelijk om real-world adressen op de blockchain te verhandelen en beheren.

Image

**PropyKeys DApp: Verhandel en Beheer Real-World Adressen Op De Blockchain**

Op 3 januari 2024 werd PropyKeys gelanceerd, een gamified applicatie die onderdeel is van het Propy-ecosysteem. Het biedt een markt voor huizenadressen onchain, mogelijk gemaakt door een gedecentraliseerde applicatie (DApp) die wordt aangedreven door het PRO-token. Deze DApp is gelanceerd op Base, een layer two-netwerk dat bovenop Ethereum werkt en onderdeel is van het Coinbase-ecosysteem.

Met PropyKeys kunnen deelnemers hun eigen thuisadressen onchain maken, deze later staken of verkopen. Dit opent nieuwe mogelijkheden, aangezien vastgoed lange tijd beperkt was door toegangsdrempels zoals hoge titelkosten en inefficiënties die blockchain kan vereenvoudigen. Het doel van Propy en de bijbehorende bedrijven is om eigendomsrechten en hypotheken betaalbaarder en gebruiksvriendelijker te maken, met als doel de vastgeroeste vastgoedmarkt van $280 biljoen nieuw leven in te blazen.

Lees ook  Gouverneur van North Carolina verwerpt wetsvoorstel dat een Amerikaanse CBDC zou hebben verboden in de staat

Andrew Zapo, hoofdcontributor van PropyKeys, belicht de toekomstvisie: “Stel je een wereld voor waarin het eigendom van elk pand naadloos wordt ingekapseld in een onveranderlijke titel. Stel je een toekomst voor waarin individuen zich moeiteloos kunnen bezighouden met peer-to-peer onroerendgoedtransacties of hun eigendom kunnen gebruiken voor microhypotheken. Deze toekomst, ondersteund door de trustloze architectuur van blockchain, herdefinieert de autonomie van eigendomsrechten en daarmee de maatschappelijke normen.”

Wil je deel uitmaken van deze beweging voor toegankelijke vastgoedtransacties en eigendom? Ga naar PropyKeys.com en koop vandaag nog je onchain real-world adres.

*Disclaimer: Dit artikel is niet bedoeld als financieel advies en de standpunten zijn louter informatief vanuit ons perspectief.*

Reageer nu

Scroll naar boven