bitcoinBTC/USD
$ 63,148.92 0.13%
ethereumETH/USD
$ 2,543.55 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.25%
bnbBNB/USD
$ 569.41 0.53%
solanaSOL/USD
$ 147.55 4.77%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.24%
xrpXRP/USD
$ 0.583504 0.62%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,542.30 4.57%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105059 0.09%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.40%

Top 3 Crypto PR-bureaus in 2024 – Tarieven en Resultaten

Image

Als je een crypto-project hebt, weet je hoe cruciaal public relations (PR) is voor marketing. Met zoveel crypto en blockchain PR-bureaus om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we de drie beste crypto en blockchain PR-bureaus uitgekozen en ze beoordeeld op basis van hun diensten, resultaten, tarieven en andere belangrijke factoren.

1. Imperium Comms
Imperium Comms, gevestigd in Dubai, heeft een wereldwijd bereik en werkt met blockchain-projecten en start-ups over de hele wereld. Ze hebben aantoonbaar positieve media-aandacht veiliggesteld voor hun klanten in toonaangevende crypto- en mainstream nieuwswebsites, waaronder CoinDesk, Bloomberg, Cointelegraph, The Wall Street Journal, en meer. Naast PR-diensten biedt Imperium Comms ook andere marketingdiensten aan, zoals zoekmachineoptimalisatie, PR-schrijven en media-inkoop. En het beste van alles is dat ze deze marktleidende diensten aanbieden tegen aanzienlijk lagere prijzen dan andere crypto en blockchain PR-bureaus.

2. Market Across
Een gevestigd crypto PR-bureau in Israël, Market Across biedt diensten voor verdiende media-aandacht en crypto en blockchain persbericht distributie. Houd er echter rekening mee dat hun tarieven aanzienlijk hoger zijn en dat ze een retainer vereisen van hun klanten.

3. Melrose PR
Opgericht door CEO Kelley Weaver, biedt Melrose PR naast verdiende media-aandacht en persbericht distributie ook copywriting, thought leadership en branding. Ze hebben samengewerkt met talloze klanten in de crypto en blockchain sector.

Lees ook  Pepe redt Pavel (PEPEPAVE) Mememunt om 14.000% te stijgen vóór beursnoteringen, terwijl SHIB en DOGE achterblijven.

Nu we de beste drie crypto PR-bureaus hebben ontdekt, laten we eens kijken wat public relations precies inhoudt en waarom het zo belangrijk is in de crypto ruimte.

Wat is Crypto PR?
Public Relations (PR) speelt een integrale rol bij het vormgeven van de perceptie van de industrie en bij het bevorderen van de massale adoptie van cryptocurrency. Crypto PR strategieën maken gebruik van communicatie om de kloof te overbruggen tussen cryptocurrency bedrijven en hun stakeholders. Ze helpen bij het begrijpelijk maken van de complexe aard van cryptocurrencies en blockchain technologie, het opbouwen van vertrouwen en het beïnvloeden van beleid.

Hoeveel kost Crypto PR?
Net als andere gespecialiseerde PR-diensten kan de kost van het inhuren van een crypto PR-bureau aanzienlijk variëren op basis van verschillende factoren, zoals de expertise en reputatie van het bureau, het bereik van de diensten, de duur van het project en de geografische locatie van het bureau.

*Let op: Dit artikel bevat geen financieel advies en is gebaseerd op eigen perspectief en ervaring.*

Reageer nu

Scroll naar boven