bitcoinBTC/USD
$ 62,896.85 0.13%
ethereumETH/USD
$ 2,541.34 3.59%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 567.87 0.85%
solanaSOL/USD
$ 145.37 2.36%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.582454 0.18%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,541.00 3.60%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104328 0.00%
the-open-networkTON/USD
$ 5.49 2.74%

Coinbase ontkent krachtig beschuldigingen van Senator Warren over reguliere manipulatie

Image

**Coinbase ontkent krachtig beschuldigingen van Senator Warren over reguliere manipulatie**

Een recente clash in de wereld van cryptocurrency heeft de prominente beurs Coinbase in het middelpunt van de aandacht geplaatst. De Amerikaanse senator Elizabeth Warren beschuldigde Coinbase ervan voormalige overheidsfunctionarissen te gebruiken om de ontwikkeling van regelgeving voor digitale activa te belemmeren.

In reactie hierop heeft Faryar Shirzad, Chief Policy Officer van Coinbase, in een brief van 22 december de beweringen van senator Warren afgewezen en de inzet van de beurs voor verantwoorde regelgeving benadrukt. Shirzad verklaarde ondubbelzinnig: “Uw bewering dat Coinbase probeert de wetgeving in verband met cryptocurrency te ondermijnen, is simpelweg onjuist.”

Daarnaast verdedigde Coinbase zijn praktijk om personen met een overheidsachtergrond aan te trekken, waarbij werd benadrukt dat dit initiatief deel uitmaakt van een bredere missie om de belangen en veiligheid van cryptogebruikers in de Verenigde Staten te waarborgen.

Lees ook  Immutable zkEVM brengt web 3 game-ontwikkeling naar QuickNode blockchain

Het bedrijf is trots op zijn team van nationale veiligheidsexperts, waaronder voormalige Amerikaanse minister van Defensie Mark Esper, voormalig congreslid Stephanie Murphy, voormalig adviseur nationale veiligheid Frances Townsend en voormalig managing director van BRG Group David Urban.

Hoewel dit heeft geleid tot speculatie over een meer strategische aanpak bij het aanpakken van regelgevingskwesties en veiligheidszorgen binnen de cryptosector, blijft Coinbase vastberaden in haar toewijding aan verantwoord pleiten. Het bedrijf ontkent enig wangedrag in haar interacties met voormalige overheidsfunctionarissen en benadrukt haar inzet voor een veilig en compliant cryptocurrency ecosysteem in de Verenigde Staten.

_Disclaimer: Dit artikel biedt geen financieel advies en weerspiegelt slechts het persoonlijke perspectief van de auteur._

Reageer nu

Scroll naar boven