bitcoinBTC/USD
$ 63,429.99 1.15%
ethereumETH/USD
$ 2,544.97 4.42%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 568.53 1.68%
solanaSOL/USD
$ 150.70 7.95%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.585575 0.09%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,544.13 4.42%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106029 1.42%
the-open-networkTON/USD
$ 5.69 1.76%

MEXC dreigt met juridische stappen te midden van FUD-claims over verdwijning van MEXC CEO

Image

# MEXC dreigt met juridische stappen te midden van FUD-claims over verdwijning van MEXC CEO

Het lijkt erop dat er weer wat opschudding is in de wereld van cryptocurrency, deze keer met MEXC in de hoofdrol. Er gaan geruchten rond over bevroren activa en zelfs over de verdwijning van de CEO van MEXC. Dit heeft geleid tot paniek en onrust in de crypto-gemeenschap.

Gebruikers hebben geklaagd over problemen met het opnemen van hun geld, wat heeft geleid tot veel onzekerheid en geruchten over de financiële stabiliteit van de beurs. Het lijkt erop dat vooral gebruikers die probeerden Kaspa (KAS) tokens op te nemen, het meest getroffen waren.

Wat de situatie nog verder verergerde, was de speculatie dat John Chen, de CEO van MEXC, zijn account op X had gedeactiveerd. Veel mensen in de cryptowereld deelden screenshots van een gedeactiveerd X-account met de handgreep “@MEXC_CEO”. Dit voedde de geruchten dat de leiding van de beurs zich aan het terugtrekken was te midden van beschuldigingen van insolventie. Zelfs bekende crypto-persoonlijkheden zoals Crypto Tony deelden deze geruchten.

Lees ook  Voormalig Ethereum-adviseur zegt dat Buterin Web3 heeft gebruikt om de wereld te misleiden

MEXC heeft echter verklaard dat er geen sprake is van terugtrekkingsproblemen en dreigt nu juridische stappen te ondernemen tegen degenen die lasterlijke verklaringen verspreiden.

Het is duidelijk dat deze situatie nog lang niet is opgelost en dat er waarschijnlijk meer ontwikkelingen zullen volgen. We zullen de zaak in de gaten blijven houden en updates delen zodra er meer nieuws is.

*Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en geeft geen financieel advies. De mening die wordt uitgedrukt, is die van de auteur.*

Reageer nu

Scroll naar boven