bitcoinBTC/USD
$ 62,237.68 1.92%
ethereumETH/USD
$ 2,420.00 1.79%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.24%
bnbBNB/USD
$ 578.40 0.92%
solanaSOL/USD
$ 142.38 3.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.12%
xrpXRP/USD
$ 0.524729 2.78%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,418.98 1.88%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106399 4.79%
tronTRX/USD
$ 0.157669 1.22%

Beoordeling van Lido’s dominantie in de LSD-sector

Image

Als je geïnteresseerd bent in de wereld van Decentralized Finance (DeFi), ben je waarschijnlijk op de hoogte van het Lido (LDO) protocol. Het is een van de meest opvallende platformen in de liquid staking sector, en het heeft de aandacht getrokken van de crypto-community.

Met de toenemende belangstelling is ook de concurrentie toegenomen. EigenLayer heeft recentelijk een nieuwe mijlpaal bereikt door meer dan $1 miljard aan Total Value Locked (TVL) te beheren, mede dankzij de introductie van zes nieuwe liquid staking tokens op hun platform. Bovendien heeft EigenLayer zijn wereldwijde limiet verhoogd van 120.000 ETH tot 500.000 ETH.

Ondanks de groeiende drukte in de sector, blijft het Lido-protocol zijn voordelen behouden. Een aanzienlijk deel van de stortingen op het EigenLayer-platform bestond uit grote hoeveelheden stETH die in het Lido-protocol werden gestort.

De populariteit van stETH zal naar verwachting een cruciale rol spelen in de toekomstige groei van Lido, en het bestuur van Lido kan ook een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling van het protocol.

Desondanks heeft het bestuur van Lido te maken gehad met technologische uitdagingen bij een van zijn samenwerkingspartners, InfStones. Om mogelijke risico’s te minimaliseren, heeft InfStones proactief bepaalde operaties stopgezet, de problemen aangepakt en aanvullende maatregelen genomen ter verbetering van de systeembeveiliging.

Lees ook  Bitcoin walvissen verzamelen 100.000 BTC in 10 dagen - Wat nu?

Na uitgebreide discussies binnen de Lido-gemeenschap werd geconcludeerd dat InfStones effectief de technische problemen had aangepakt. Als gevolg hiervan keurde de gemeenschap goed dat InfStones zijn eerdere activiteiten mocht hervatten.

De snelle reactie van de Lido DAO laat zien dat, ondanks de snelle groei van het protocol, het bestuur nog steeds in staat is om snelle beslissingen te nemen die op de lange termijn ten goede kunnen komen aan het protocol.

De groei van Lido wordt weerspiegeld in zijn prijsbewegingen. Op dit moment wordt LDO verhandeld voor $2,32 en is de prijs in de afgelopen 24 uur met 5,52% gestegen. Ook het aantal nieuwe adressen dat met de LDO-token interageert, neemt toe.

Alleen de tijd zal uitwijzen of LDO dit momentum kan vasthouden.

*Disclaimer: De bovenstaande informatie is louter mijn persoonlijke mening en mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is altijd verstandig om zelf onderzoek te doen of een financieel adviseur te raadplegen voordat je investeringsbeslissingen neemt.*

Reageer nu

Scroll naar boven