bitcoinBTC/USD
$ 61,902.59 0.02%
ethereumETH/USD
$ 2,414.41 0.57%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 562.10 1.41%
solanaSOL/USD
$ 142.83 0.62%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.529842 0.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,413.32 0.56%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108667 0.64%
tronTRX/USD
$ 0.153273 1.31%

Aanbieders van Bitcoin ETF’s brengen crypto-advertenties uit

Image

## Aanbieders van Bitcoin ETF’s lanceren grote crypto-advertentiecampagnes

Het lijkt erop dat de strijd om de aandacht van investeerders in de cryptowereld steeds verhitter wordt. Onlangs hebben de uitgevers van bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) de schijnwerpers op zich gericht door binnen slechts twee dagen maar liefst drie crypto-advertenties te lanceren.

De eerste advertentie werd gelanceerd door Bitwise op 18 december, met niemand minder dan de beroemde acteur Jonathan Goldsmith, die bekend staat om zijn rol als de “Meest Interessante Man ter Wereld” in een Dos Equis-biercampagne. De advertentie van Bitwise probeerde de aandacht van het publiek te trekken.

Niet lang daarna sloot Hashdex zich op 20 december aan met hun eigen crypto-advertentie, waarbij ze op humoristische wijze aandacht vestigden op hun bedrijf.

Bitwise liet zich echter niet onbetuigd en lanceerde op dezelfde dag nog een korte advertentie met Goldsmith, waarin hij op een humoristische manier Bitcoin bleef promoten.

Hoewel er felle concurrentie heerst, werd de marketingcampagne van Bitwise over het algemeen als de winnaar beschouwd in de sociale media.

Lees ook  PEPE de Tovenaar (PEPEWIZZ) Solana Memecoin om meer dan 19.000% te stijgen vóór notering op de beurs, terwijl SHIB en DOGE instorten

Deze grote marketingcampagnes door vermogensbeheerders zijn opvallend, aangezien ze een hoog niveau van vertrouwen weerspiegelen in een financieel product dat nog steeds wacht op goedkeuring van regelgevende instanties.

Op dit moment zijn er 13 in behandeling zijnde Bitcoin ETF’s, waarbij analisten schatten dat de kans op goedkeuring door de SEC op 10 januari 90% is.

CEO van JAN3 en Bitcoin-pionier, Samson Mow, benadrukte het belang van deze marketingcampagnes voor Bitcoin ETF’s. Volgens Mow zijn bedrijven die de Bitcoin ETF-ruimte willen veroveren verwikkeld in een felle concurrentiestrijd om investeerders, instroom en beheerd vermogen, waarbij branding hun belangrijkste wapen is.

Hij voorspelde: “Deze strijd om de Bitcoin-oranje gloed gaat opwarmen zoals je je niet kunt voorstellen.”

Mow hintte ook op toekomstige campagnes van branche giants als BlackRock en Fidelity, waarmee de marketinggekte rond Bitcoin ETF’s naar verwachting nog verder zal intensiveren.

*Disclaimer: Dit artikel is niet bedoeld als financieel advies en is puur informatief vanuit ons perspectief.*

– Einde artikel –

Reageer nu

Scroll naar boven